02-11-06

10 oktober 2006

Hoi,

 

Vanmorgen is Abigail met John dus naar het ziekenhuis gegaan.  Er is dus opnieuw een bloedafname gedaan en vrijdagmorgen mogen wij dus bellen voor de resultaten.  Ze gaan nagaan of  haar gezwollen klieren geen vorm van kanker kunnen zijn.  Die dokter vermoedde dat het waarschijnlijk negatief zal zijn, maar wil alles uitsluiten.  Ondertussen maken ze ons natuurlijk wel bang, natuurlijk.

 

Bij negatieve bloedtesten, gaan ze de klier zelf onderzoeken. Als ze niets concreet vinden, zullen wij dus vrij veel op controle moeten om te zien of de opgezette klier nog groter wordt.  Maar als wij vrijdag geen slecht nieuws te horen krijgen, dan heeft ze waarschijnlijk een of ander virus.  Blijkbaar bestaan er zoveel virussen dat het onmogelijk is om te zoeken wel ze nu heeft.

 

Dat het dus maar rap vrijdag is, en dat ze ons geen slecht nieuws te melden hebben.  Het deed trouwens toch deugd om deze morgen een aantal berichtjes te lezen van mensen die met ons meeleven, bedankt hiervoor.

 

Nu even iets anders. Deze middag ben ik dus een papier gaan tekenen op school dat Mistir maar 1 jaar voorop zit en geen 2.  Die geboortedatum blijft dus voor problemen zorgen. En blijkbaar maakt  de schoolinspectie daar problemen rond.  Gelukkig gaat dit waarschijnlijk voor het eind van het jaar in orde komen en Mistir volgt mee met het eerste leerjaar.  Donderdag komt er iemand naar de school en zal dus kijken of het probleem Mistir kan opgelost worden. Dus  ga ik morgen alle mogelijke documenten waarmee we haar echte leeftijd kunnen bewijzen nog maar eens kopieëren. 

 

Op school doen mijn beide dames het voorlopig heel goed. Elk op hun eigen manier.  Ze halen trouwens tot nu toe heel goede punten.  Ik heb hen beloofd als ze hun best doen, dan trakteer ik ze op een toneelvoorstelling. Dat is tegenwoordig iets wat ze echt wel leuk vinden.

 

Vanavond stond er nog een controle van de tandarts op het programma.  Mistir heeft trouwens terug tanden die achter haar melktanden komen. Maar de tandarts wacht nog af om de melktanden te trekken. De vorige twee tanden die te ver naar achter stonden, zijn trouwens heel mooi op hun plaats gekomen.  Dus ze denkt dat als ze nu tanden gaat trekken, misschien de verkeerde op die plaats komen staan en dat is ook niet de bedoeling. Abigial haar melktandjes zitten allemaal nog stevig vast.  Het ziet er niet naar uit, dat ze er dus vlug zal verliezen. 

 

Van zodra ik meer nieuws heb, laat ik het jullie wel weten.

 

Groetjes,

16:22 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.