02-11-06

13 oktober 2006

Hoi,

 

Hier ben ik dan terug. Het zijn superlastige dagen geweest,, vooral het wachten en het niet weten wat zal komen.

 

Maar vandaag  toch wel goed nieuws gekregen. Nooit gedacht dat ik zo blij zo zijn om te horen dat Abigail maar klierkoorts heeft.  Raar, maar waar. Nu bleek uit de bloedtesten dat het wel degelijk klierkoorts is, en dat het nog maar een beginfase is.Blijkbaar kon die dokter dat wel zien.  En was het bij de eerste bloedafname nog zo in een beginfase dat het niet zichtbaar was.  Toen ik dit hoorde, wou ik wel een vreugdedansje gaan doen. (maar ik was op mijn werk, dus werd het maar een klein dansje).  Moet echt toegeven dat ik hier alle mogelijke scenario's voor mij zag.  Waar ik nog het meest tegen op zag was, wat als ze naar het ziekenhuis moet.  Dan worden mijn twee meisjes gescheiden.  Ze hebben zo'n leuke band samen en kunnen echt wel heel moeilijk zonder elkaar....

 

 

De dokter kon wel zeggen dat het gemiddeld een jaar duurt om er terug boven op te zijn.  Maar wat is een jaar. Ik heb zelf ook klierkoorts gehad en het heeft 2 jaar geduurd. Er waren dagen dat ik te moe was om ook maar iets te doen, andere dagen gingen dan weer beter.  Dus ik vermoed dat wij nu eventjes rekenen zullen moeten houden met Abigail, hoe voelt ze zich en dan ons programma en uitstapjes aan haar aanpassen.  Ik hoop alleen dat ze zo veel mogelijk naar school kan gaan.  Maar ja, we zien wel.  Voor deze problemen bestaan oplossingen. 

 

En morgen geeft Abigail haar verjaardagsfeestje. Ik heb een verkleedkoffer gehuurd en deze is vandaag geleverd. Ziet er allemaal heel leuk uit. Ik kijk er naar uit. Bij de koffer zat ook een fototoestel en de gemaakte foto's zetten zij op internet.  Is dus nog veel leuker.  Ga nu nog eventjes in het bijgeleverde draaiboek lezen en kijken welke spelletjes wij kunnen doen.

 

Alvast een leuke avond

Een supergelukkige mama

16:23 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.