02-11-06

14 oktober 2006

Hoi,

 

Zaterdag was het Abigail haar verjaardagsfeestje.  Ze is op 31 augustus, 6 jaar geworden.  Maar het feestje wilden wij niet in de vakantie geven. De eerste maand van het schooljaar waren er al drie  feestje. Daar er in oktober maar één kindje jarig is, zijn er maar ten hoogste twee. 

Het thema van het feestje was prinsessen en ridders.  Ik had een themakoffer gehuurd met daarin al het nodige. En een vriendin kwam de kindjes smincken (dit is voor de meeste nog het leukst).   Bedankt Els.   Wij hebben ons allemaal goed geamuseerd, voor herhaling vatbaar.  En dat uurtje opruimen, namen we er met plezier bij. 

 

Abigail was wel heel erg moe. Voorlopig mag ze naar school, maar tegen dat ze thuis is, is ze echt wel moe.  Gisteren deed ze wel nog heel flink haar huiswerk.  Zelfs het huiswerk voor deze avond werd nog gedaan.  We proberen ze om half zeven in bed te stoppen en dan kunnen ze toch 12 uur slapen.  De gezwollen klier in haar nek heeft trouwens langs de andere kant gezelschap gekregen, wat er dus toch op wijst dat de klierkoorts verder zijn opmars maakt. We zien wel, als het niet lukt blijft ze thuis. En als ze te moe is, mag ze naar huis komen. Dit is afgesproken met de juf.  Hoe meer ze naar school kan gaan, hoe minder ze achteraf moet inhalen. 

 

Ik ga nu vlug de foto's van het feestje op mijn andere site zetten.

 

Wou ook nog eventjes iedereen bedanken voor de lieve berichten die wij gekregen hebben.  Het doet deugd om te voelen hoeveel mensen er met ons meeleven; 

 

Groetjes,

16:24 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

veel plezier op het feest en met je blog !!

Gepost door: P4T | 02-11-06

Veel beterschap voor jouw dochtertje en veel plezier in blogland!
Groetjes,
Isabel

Gepost door: Isabel | 02-11-06

Weet je, ik wil je nog eens laten weten dat ik met plezier jouw blog lees. Wij dromen nog van ons gezin met (een) adoptiekindje(s), ondertussen lezen we hier dus maar eventjes bij. Groetjes nog.

Gepost door: Isabel | 02-11-06

De commentaren zijn gesloten.