02-11-06

17 april 2006

Hoi,

 

Mijn dochters zijn maandagmorgen, 3 april vertrokken op kamp met de ritmokids.  Ze waren goedgemutst. Ik zag het toch wat minder zitten. Het zou toch wel heel stil zij in huis. Langs de andere kant was ik ook wel blij dat mijn kinderen dit zelf heel graag wilden doen.

Rond half tien moesten alle kinderen op de bus en weg waren ze.........Slik slik slik.

En het was stil in huis.

Het weer was in ieder geval schitterend.De dagen van het kamp heeft het niet geregend en hebben ze zelfs kunnen genieten van de zon.

Eindelijk was het dan donderdag.  We gingen de kindjes gaan halen. Hoe zouden ze zich gehad hebben.  Ze zullen waarschijnlijk wel moe zijn, En zouden ze volgend jaar wel terug mee willen....

 

De bus had wat vertraging en in plaats van 17.00 uur kwamen ze maar om 18.00 uur.  Heel blij kwamen ze uit de bus, ze straalden gewoon, maar de walletjes onder hun ogen spraken voor zich.  Ze hadden zich heel goed geamuseerd en ze gaan zeker terug mee.  Eenmaal thuis mocht ik dus valiezen uitpakken en kon ik vaststellen wat ze niet meer mee hadden. Abigail is niets kwijt, denk ik.  Maar Mistir is wel haar laarzen, slippers en bottinen kwijt. Ik doe wel een keertje navraag.  De inhoud van de valiezen ; heel veel vuile was. Eignelijk was alles vuil wat ze meehadden want alles zat door elkaar in de valies. Maar ach, een paar machines wassen en het is ook allemaal terug proper.

 

De leiding was heel tevreden over de meisjes. Ze deden altijd heel flink mee, waren altijd enthousiast,.........heel leuk om te horen natuurlijk. Bovendien heeft Abigail altijd haar bordje leeggegeten. Dat gebeurd thuis zelden.  Maar goed.

 

Vandaag zijn ze nog een beetje moe (lees,een beetje lastig), maar nog een nachtje slapen en ze zijn weer goedgezind.

 

Alvast groeten,

16:14 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

groetjes ja ik ken dat als mijn dochter ofwel honger heeft ofwel moe is er compleet niets mee aan te vangen..:)

Gepost door: De Astroloog | 02-11-06

De commentaren zijn gesloten.