02-11-06

31 augustus 2006

Lieve Abigail,

 

Vandaag ben je zes geworden.  Je keek echt uit naar jouw verjaardag, maar vooral omdat je naar het eerste leerjaar  mag gaan.

Je kwam deze morgen naar beneden met een glinstering in jouw ogen, je  was heel blij dat Mistir jouw als eerste een gelukkige verjaardag had gewenst.  Op zo'n momenten besef ik, hoe blij je met jouw zus bent.  Vanaf de eerste dag dat ze aankwam, was je enthousiast en deelde je alles met haar, wilde haar alles leren en keek vooral uit naar de dag dat jullie samen konden babbelen.  Ik was supertrots om je, vooral omdat je toch nog klein was en een zus er bij....het is meer dan alleen maar speelgoed delen.  Je was nooit jaloers, en dit terwijl alle bezoekers meer aandacht hadden voor Mistir.  Je hebt nooit moeilijk gedaan,als Mistir meer dan jij nood had aan extra knuffels of extra aandacht. Je probeerde haar verdriet om haar mama te begrijpen en zei op gepaste momenten dat Mistir een superzus was. 

 

oké, jullie maken wel eens ruzie, maar al bij al valt dit reuzegoed mee. 

 

Maar goed, je kreeg van ons Polly pockets waar je reuzeblij mee was, en waar je samen met Mistir de ganse morgen mee aan het spelen was.  

 

Deze middag kregen wij bezoek en stonden er pannekoeken op het menu. Het leek een grote stapel,maar er bleef heel weinig over.  Samen met jouw vriendjes speelde je verder met de polly pockets en ik denk dat je wel een leuke verjaardag hebt gehad.  Je kreeg nog kleertjes en daar ben je altijd heel blij mee.

 

In de vooravond werden de boekentassen klaargemaakt. Drinken,een appel en een koek werden er in gestopt. Mijn twee dochters keken al heel erg uit naar het begin van het schooljaar.  Het is toch wel speciaal naar het  eerste leerjaar gaan.   Mistir was zo enthousiast, ze zei : "joepie, morgenavond kan ik zelf voorlezen". Heb haar toch maar eventjes met haar voetjes terug op de grond gezet en haar gezegd dat ze heel blij zal mogen zijn als ze dat kan tegen dat wij de kerstboom zetten. Toen kwam haar geliefde uitspraak : "en hoeveel keer nog slapen voor we de kerstboom zetten ?"  "veel Mistir en ik ga dat nu echt niet gaan tellen, dit is als het laatste fotootje van de kalender van voor hangt"

 

De kinderen zijn rond half acht gaan slapen, maar inslapen lukte echt heel moeilijk.  Rond kwart voor tien ben ik voor de laatste keer naar hun kamer gegaan en na een paar slaapliedjes zijn ze toch in slaap gevallen.

 

Ik ga nu ook maar gaan slapen, tot morgen

16:17 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.