02-11-06

4 oktober 2006

 

Deze middag ben ik met mijn twee dochters gaan shoppen naar het shoppingcenter. Ze hadden allebei winterschoenen nodig En tot grote vreugde van de twee mochten ze ook centen meenemen. Er was wel een voorwaarde, geen speelgoed en geen snoep.  Blijkbaar was dit geen probleem.

 

Dus wij met de bus naar Sint-Niklaas.  Dat alleen is al heel leuk voor de meisjes. (daar snap ik niks van, vond dit vroeger echt wel heel vervelend om in een auto, bus of iets anders dat rijd te moeten gaan zitten). 

De volgende attractie, de draaideur.  Ik moet zeggen, onder begeleiding van ons Abigail is er niemand tussen de deur geraakt.  Ze is daar altijd heel attent op.

 

Helaas voor hen ging de volgende attractie niet door, zijnde met de lift naar boven en beneden en dan met de roltrap eens naar boven en terug. Dus mocht ik toch wel horen, dat dit veel leuker is als papa er bij is.  Ben ik mee eens, want dat gaan zij naar boven en terug en ga ik ondertussen shoppen. Ik zal het dus maar positief bekijken, ik spaar geld als papa niet mee is. 

 

Wij dus naar de schoenenwinkel. En ik hoop dat mijn dochters zou blijven.  Op een kleine tien minuten hadden ze allebei schoenen en pantoffels en stonden wij terug buiten.  We zijn gaan zoeken naar kleertjes die ze zelf wilden betalen. Mistir heeft een jeansbroek gekozen, omdat er zo'n mooie riem in zat en Abigial een heel leuk kleedje en een t-shirt met lange mouwen.  Ze hebben allebei nog een winterjas gekregen, want die zullen ze binnenkort ook wel nodig hebben. 

 

Dan zijn we als de echte dames naar een tearoom geweest.  De kinderen mochten chips en ik nam een pannekoek.  (Abigail mag niets hebben waar melk inzit).  En ze vonden het wel heel leuk. Voelden zich ook wel al heel groot, met eigen centen kleren kopen en naar een tearoom gaan. 

 

Ik heb hier ook wel enorm van genoten. 

 

Nu was er ook iets minder leuk nieuws. Abigail had vrijdagmorgen een dikke knobbel onder haar oor staan. Ik vond dit niet echt normaal en ben dus naar de dokter gegaan.  Die stuurde ons door naar de kinderarts. Die liet foto's maken van haar rug en liet bloed trekken.  Hij dacht aan klierkoorts, maar dat zou het onderzoek uitwijzen. Maandagmorgen kregen wij telefoon en uit het eerste resultaat blijkt het inderdaad om klierkoorts te gaan.  Omdat Abigail heel graag naar school wou, deed ik navraag bij onze huisarts. Ze mocht naar school, tenzij ze er te moe voor zou  zijn.  Uiteindelijk leek ons dit ook wel het beste.  Ze leren nu echt wel vrij rap nieuwe woorden, bijna elke dag een nieuw. Dus ja, als ze dat allemaal moet inhalen.

Deze morgen belde de kinderarts opnieuw. Abigail zou nu toch geen klierkoorts hebben, ze weten niet wat ze heeft.   We moeten er nu vrijdag opnieuw naar toe, vooral die knobbel is nog niet weg.  Voor de rest is ze heel vrolijk en blijkt nergens last van te hebben.  Ze is alleen vrij emotioneel en is ook wel moe. Ze ziet vrij bleek.  We moeten ons in ieder geval geen zorgen maken dat het ernstig is, want dat zouden ze ook in het bloed kunnen zien.  We moeten dus nog eventjes afwachten.

 

Morgen is het dag van de leerkracht. Voor alle leerkrachten die dit lezen, wens ik hun een fijne dag. 

 

Groetjes,

16:21 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.