02-11-06

9 oktober 2006

Hoi,

 

Meestal ken je in je leven fases waarin alles goed gaat, en dan heb je van die periodes die minder leuk zijn.  Voorlopig zijn wij momenteel aan een minder leuke periode bezig.

 

Ik zal het verhaal misschien wel beginnen vertellen van het begin,nl op vrijdag 1 oktober.  De kinderen staan te wachten op de schoolbus.  Mistir komt terug binnen en zegt : "mama, je moet eens in Abigail haar nek kijken".  Wat ik dus direct deed, en ik zag daar een enorme bol, waarschijnlijk opgezwollen klieren.  Ik nam direct familiaalverlof en nam haar mee naar de dokter. 

 

Ze was helemaal niet ziek, had geen koorts.  Dus de dokter stond ook wel wat voor een raadsel en stuurde ons door naar de kinderarts.  Deze vermoedde klierkoorts en ja, inderdaad Abigail is wel moe de laatste tijd.  Dus een bloedafname en hij zou ons iets laten weten. Maandagavond telefoon van de huisarts, Abigail zou volgens de eerste vlugge test toch wel klierkoorts hebben. Woensdagmorgen plots telefoon van de kinderarts bij ons thuis, Abigail heeft helemaal geen klierkoorts. Hij kon niet zeggen wat ze dan wel had. We moesten zaterdag maar terugkomen.  Zaterdag, (07/10) bij hem langsgeweest en we mochten hem maandag bellen voor nog een bloedafname. 

 

Dat deden wij dus en we mochten vanavond gaan.  Omdat ik nog aan het werk was reden de kinderen met papa naar het ziekenhuis. De dokter staat voorlopig voor een raadsel. Hij belde naar een andere arts (iemand van het ziekenhuis in Leuven), en ze spraken af dat Abigail morgen pas bloed moet laten trekken.   De Leuvense arts neemt dan het bloed mee en er zullen verschillende testen op gedaan worden, die ze bij ons niet kunnen (zouden naar het schijnt een aantal kankertesten zijn). Ik moet jullie niet zeggen hoe wij ons nu voelen. Ik hoop dat wij dus vlug de uitslagen hebben en dat het dus zorgen voor niets zijn.  OOk het wachten maakt het voorlopig heel lastig.

 

Ik hoop dat jullie allemaal een beetje meeduimen.

 

Groetjes,

16:22 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.