02-11-06

Valentijn - 14 februari 2006

Hoi,

 

Voor al degene die het nog niet zouden weten, vandaag is het Valentijn. En met twee dochters die hier de laatste dagen alleen maar hartjes kunnen tekenen, kunnen wij dit niet vergeten.

 

Abigail had er zelfs hele wijze woorden over gisterenavond : "Hartjesdag is er voor iedereen die je graag ziet.  Eigenlijk moet je iedereen graag zien, kindjes die wit zijn, bruine kindjes, zwarte kindjes, groene kindjes, kindjes met een bril, met puistjes...je moet gewoon iedereen graag zien.

 

Er zit nu wel waarheid in haar woorden. Dus gisterenavond bij het smeren van de boterhammetjes, kreeg ik een idee.  Weet je, rap een groot rood blad genomen en twee hartjes uitgeknipt.  Daarop "smakelijk lieve meid" opgeschreven en op de achterkant een prentje van winnie de pooh gekleefd.  Dit legde ik boven op hun boterhammen.  Graag had ik hun reactie willen zien. 

 

Ik zat dus toch een beetje  nieuwsgierig te wachten tot ze thuiskwamen.  Maar wat bleek, ze waren wel heel blij. Ze hadden namelijk ook een hartje van iemand anders gekregen, een kussenhartje.  Wat waren ze heel blij. En wat nog grappig was, ze hadden het allebei van Cisse gekregen. Volgens Abigail had Cisse nog aan twee meisjes zo'n kussentje gegeven. Hij verzorgt zijn vriendinnetjes wel heel goed. En op die leeftijd is er blijkbaar nog geen jaloezie.  Ze delen hetzelfde jongetje met vier en dat blijkt geen probleem te zijn. Volgens Abigail komt dit omdat ze heel goede vriendinnen zijn. Ze vertelde zelfs dat ze het niet leuk had gevonden als Mistir geen hartje zou hebben gekregen.  'tja, we laten ze maar even genieten van hun kussentje.

 

Zij zijn dan deze avond nog een hartje gaan kopen voor de Cisse. Abigail koos voor teigetje met vier hartjesballonen, Mistir koos voor Knorretje.  En ze maakte nog een tekening. Hun valentijn kan niet meer stuk. 

 

Groeten,

 

Angelique

16:06 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.