02-11-06

Verjaardag Mistir - 25 februari 2006

Hoi,

 

Vandaag is Mistir jarig. En het is de allerleerste keer dat ze haar verjaardag zal vieren en zenuwachtig dat ze is. Ze verwacht dat er iets heel spectaculairs zal gebeuren nu ze een jaartje ouder is.

Maar goed, de ganse week is ze aan het aftellen voor haar verjaardag. Elke keer ze er aan denkt, vraagt ze : " hoeveel keer nog slapen". Ze is bovendien heel erg ontgoocheld als ze het 2 keer ( of meer ) op een dag vraagt, het aantal keren slapen gelijk gebleven is. Zelfs de juf, krijgt de vraag ook voorgeschoteld.   De eerste keer dat ze het aan haar juf vroeg, antwoordde ze : "Mistir ik heb veel kindjes in mijn klas, ik weet niet van buiten." Waarop Mistir antwoordde : " en van binnen, juf". 

 

Nu goed, vandaag is het dus "de grote dag".  Ze waren om 6.00 uur al wakker en ik vermoed dat Mistir wel de eerste wakker was. En zij straalde, het eerste wat ze vroeg is : "mama, je bent toch niet vergeten dat ik jarig ben vandaag". Hoe zou ik dat nu kunnen vergeten, ik werd er constant aan herinnerd.  Eenmaal beneden lag er al een cadeautje voor haar klaar. De DVD van Bambi, en daar zijn ze nu naar aan het kijken.

 

Verjaardagen gaat hier altijd gepaard met bezoek. Maar voor Mistir heb ik vandaag zoveel mogelijk bezoekers op 1 dag gevraagd.  Mistir is nooit gewoon geweest van heel veel aandacht te krijgen. Als ze een volledige dag, zoveel aandacht krijgt, dan heeft ze het de volgende dag heel moeilijk en is ze toch niet echt braaf.  Ik heb haar gisteren een beetje proberen uit te leggen, dat een verjaardag maar een dagje duurt, geniet van dat dagje.  Maar ga de dag daarna niet lastig doen omdat dit dagje voorbij is. Ik heb haar proberen duidelijk maken, dat dit voor niemand leuk is. Nu moet je weten, als Mistir haar dagje niet heeft, is ze voor de ganse dag tegendraads. Als je haar iets vraagt, geeft ze aan dat ze dat wel wil doen, maar doet het achter onze rug verkeerd.  Wij hebben het al een aantal keren meegemaakt en dat is echt niet leuk.

 

Maar goed, vandaag is het haar dag, en moet ze van alles kunnen genieten. Ik heb bij de bakker een grote winnie de pooh-taart besteld. Ben echt wel benieuwd hoe ze daar gaat op reageren. 

 

Ondertussen zitten ze hier allebei te gieren, Bambi op het ijs, is blijkbaar heel erg om te lachen.

 

Ga nu stoppen, want voor ons Abigail moet ik nog cake bakken. Zij kan echter niet van de pooh-taart eten (wegens gemaakt met melk en boter).  Maar wij hebben sojaslagroom en met cake is dit voor haar ook wel feest.

 

Allemaal vele groeten,

 

Angelique

 

16:07 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.