02-11-06

Verjaardagsfeest Mistir in de binnenspeeltuin

 

 

Hier ben ik dan weer terug;  Vandaag was het Mistir haar feestje voor de kindjes van haar klas. We hadden gereserveerd in de binnenspeeltuin.  Het was een hele leuke namiddag.  Maar ik had de indruk dat ons Mistir niet echt snapte dat haar verjaardag er gevierd werd.  But, so what. Ze amuseerde zich vooral en de cadeautjes waren leuk, maar niet zo leuk dan de trampoline.  Ze heeft zich er echt wel op uitgeleefd. 

 

Voor Abigail was het nu wel iets minder leuk. Ze heeft gisteren zo dom geweest om in haar eigen vinger te knippen. Het bloedde ontzettend. Dus wij er maar direct een pleister rond gedaan. Deze morgen deed ze de pleister eraf en het was toch wel een vrij diepe wonde. Ze had een soort driehoekje van haar vinger geknipt. Nu ja, telkens ze er ergens mee tegen komt, begint het te bloeden, dus dan een pleister er rond, die Abigail er na een kwartier terug af doet met de mededeling : "het bloed niet meer" om vervolgens in een mum van tijd weer bij ons te staan met een bloedende vinger.  De scharen zijn hier voorlopig verbannen tot de keukenkast en ik denk dat ze niet veel zin meer heeft om te knippen.  Ze kan eigenlijk ook niet zo goed tegen  bloed. Op de middag dacht ik eventjes, nu valt ze flauw.

 

Nu ja, na de speeltuin zijn de kinderen vertrokken naar hun tante.  Om er te gaan logeren; Ze blijven er tot morgen en zagen het allebei wel zitten.  Ik heb ze daarnet mijn zus nog gehoord en ze lagen al te slapen. Ik ben echt wel blij dat Mistir makkelijk ergens anders blijft liggen.  Maakt er ook geen probleem van; Mijn meisjes hebben zich deze week trouwens ingeschreven voor een vierdaagskamp in de paasvakantie. Wordt georganiseerd door de Ritmokids en ze zien het wel zitten.  Ik zal dus maar weer eens heel flink zijn bij het afscheid nemen en mijn tranen heel hard bedwingen.  Het gevoel is dubbel, ik ben heel blij dat ze dit willen en kunnen doen, langs de andere kant, het zal hier wel heel stil zijn.  En dan ben ik hier 's avonds nog alleen want John heeft de late, zucht, zucht........

 

Morgenavond ga John ze gaan halen, ze zouden morgen terug naar de binnenspeeltuin gaan.  Dus ze zullen wel heel moe zijn. 

Deze morgen waren ze trouwens heel goed gezind. Ik hoorde ze uit bed komen en ze waren al heel enthousiast dat het gesneeuwd had.  Ik snap nog altijd niet hoe ze dit zo vlug gezien hebben. De rolluiken in de slaapkamer zijn naar beneden en in de badkamer is er matglas en een gordijn voor het raam. In de tuin staan (of beter stonden) twee sneeuwmannen. Een grote van Mistir en een kleine van Abigail.  Mistir vind sneeuw trouwens het meest fantastisch weer voor het moment. Ik vind het wel fijn dat ze toch al een drietal keer in de sneeuw hebben kunnen spelen.

 

Goed ik ga nu naar mijn bed, want morgen maakt de wekker mij toch wel vroeg wakker.

 

Angelique

16:10 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.