02-11-06

Wij op Tv

Gisterenavond was het dan onze première op TV.  Het is echt wel heel raar om jezelf te zien.  Langs de andere kant waren alle emoties er terug van op dat moment.  Het half uur waarop we stonden te wachten op Mistir, verschrikkelijk.

Mistir vond het prachtig, ze vond het vooral leuk om Abigail te horen vertellen dat ze een bruin zusje kreeg.  Abigail, daarentegen, heeft van begin tot het einde van de uitzending ongelooflijk aan het huilen geweest.  Ze was echt ontroostbaar.  Ik denk wel dat ik snapte hoe ze zich voelde, de periode voor Misitr was ze zo blij dat ze een zusje kreeg, maar ik denk dat ze nu pas de impact van dat zusje snapt.  Ze was ook altijd heel flink de eerste weken om toch haar best te doen dat Mistir het echt wel naar haar zin kreeg. Het was wel erg om haar zo te zien huilen.  Ze vroeg trouwens deze morgen zelf om nog eens te mogen kijken en weer zat ze heel hard te huilen. Ze vertelde dat ze zich niet triest voelde, maar dat ze het zo raar vond om haar zelf op TV te zien en om te zien hoe het was als haar zusje aankwam. Toen waren we heel emotioneel en hadden wij naar dat moment toegeleefd.  Nu was het voor haar blijkbaar heel confronterend met dat gevoel. 

Ze zijn trouwens allebei in een hele lieve bui, vandaag. Ik heb al ontelbare zoenen en knuffels gekregen en ik ben weer eens de "allerliefste mama van de hele wereld" (het zal duren tot de volgende keer ik mij boos moet maken zeker).  Maar 't is wel lief en wel mama kan daar nu niet van genieten. En ze menen het ook wel.  Ondertussen zijn ze princessen aan het schilderen. Jippie morgen twee mooie schilderwerkjes mee naar mijn werk. Kan ik eindelijk de kerstmannen wegdoen. Want ze beloven mij wel veel tekeningen, maar ik krijg er niet echt veel.  Ik wil ook alleen maar mooie tekeningen meenemen, de kriebelkrabbels laat ik thuis.

 

Allee, ik ga nu stoppen, ga nog wat genieten van mijn kindjes. Het zijn momenten om te koesteren, want ik denk dat ze rap groot zullen zijn.  Niet dat ze dan niet meer zullen knuffelen, maar deze die ik nu krijg, nemen ze me toch niet meer af.

 

Groetjes,

16:11 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.