04-11-06

geen koekjes

Hoi,

Deze middag zouden wij koekjes bakken,  maar helaas is de planning veranderd. Ann, een vriendin is op bezoek geweest. De kinderen waren superblij met het bezoek van Mety (dochtertje van Ann).  We hebben met zijn vieren geprobeerd om Mety een nieuw kapsel te geven. Ik probeerde te vlechten en de anderen hielden Mety bezig. Het is echt wel een flink meisje, want ze heeft toch een tweetal uur stil moeten zitten en dat is vrij aardig gelukt.  Ik ga straks de foto's om mijn space zetten.

Ik heb deze middag ook producten besteld op www.mickerline.be besteld. Dit is een site met allerhande producten voor de bruine huid. Vooral Mistir haar haartjes vragen toch wel wat aandacht. Ze zijn heel droog. 

Mistir was bovendien ook heel blij omdat we nephaar konden kopen. Ze droomt al van haar lang haar.  Ik ga proberen om dit haar op haarrekkertjes te vlechten. Dan kunnen wij ze langer gebruiken en zij kan ze indoen wanneer ze wil.Turnen en zwemmen zullen makkelijker zijn met haar kort haar.

 

Mijn dochters zijn bovendien wel heel braaf geweest. Ik wou nog wat strijken en zij hebben alles opgevouwen want niet gestreken moest worden. Het ging nogal vooruit, ze mogen dit zeker nog doen. Bovendien hebben ze alles wat van hen was in hun kast gelegd, en alles wat ze wisten liggen ging ook op zijn plaats. 

 

Morgen ga ik naar de boekenbeurs. De kinderen worden in Haasdonk gedropt. Ze zijn echt wel nog te klein om mee te gaan. Het zal er bovendien wel heel druk zijn en dat is dan ook helemaal niet leuk. 

 

Vandaag is ook mijn collega vertrokken naar China. Om morgen hun kleine Xuan in hun armen te mogen sluiten.  Wij leven hier volop mee.  Het roept hier echt wel herinneringen op. Ik voelde me op dat moment heel zenuwachtig en weet niet of ik echt blij was.  Zo'n klein meisje dat aan de hand van haar begeleider naar ons werd gebracht.Wat gaat in dat kind haar hoofd om.Weet ze wel dat ze bij ons moet blijven.   Plots laat je een deel van je leven achter. Alle mensen die ze kende, de taal die ze sprak, het soort eten,...... en toch een jaar later is het precies of Mistir heeft hier altijd gewoond.

 

Groetjes en tot later

mety en abigail 2

 

mistir en mety

 

 

 

19:33 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

waaw! toffe blog! En véél succes met je dochters.. alles komt wel goed. Het zijn zo'n schatten. zo herkenbaar.. ;o)

Gepost door: | 05-11-06

Inderdaad.. We zouden haar ook niet meer kunnen missen.. Maar 't is toch treffend dat ze zo op elkaar lijken hé?
Het grappigste is toen ik Sara jouw webblog toonde zei ze, dat meisje is toch ouder dan ik? En ze draagt ook graag roze! Ha ha..
Groetjes,
Vé x

Gepost door: | 06-11-06

De commentaren zijn gesloten.