08-11-06

haartjes

Hallo iedereen,

 

Vandaag is ons pakje aangekomen, met mijn bestelde spulletjes van Mickerline.  Ik had onder andere haarextensions gekocht voor Mistir. Ze vindt het super om eens lang haar te hebben.  Ik wil het niet mee invlechten omdat dit niet echt handig is voor onder de douche.  Dus heb ik zo'n weer iets bedacht. Ik neem een haarrekertje en maak daar allemaal vlechtjes aan vast. Ik heb Mistir haar haartjes zo ingevlochten dat ze een of twee staartjes kan maken. Dan doen we er de rekkertjes in vast en heeft ze lang haar, dat ze bovendien kan uitdoen om te slapen.  Ze was in ieder geval in de wolken. Ik moet toegeven dat het bij mij nu iets minder is, ik zit hier al de ganse middag bezig. Eerst haartjes losmaken, iets meer dan een uur. Dan vlechten, een kleine twee uur en nu ben ik al drie uur aan het vlechten aan de rekkertjes en ik hoop er eentje tegen morgen af te hebben.  Maar als ik Mistir haar stralend gezicht voor mij zie, maak dit een ganse middag en avond arbeid echt wel de moeite waard. En voor morgen beloof ik jullie een foto van haar nieuwe kapsel.

 

Vanavond is Abigail bij de huidarts geweest met haar parelwratjes. Ze had er zes. Bovendien heeft ze een soort schimmelinfecties.  De huidarts vermoedt dat de infecties erger geworden zijn door haar klierkoorts.  Morgen nog eens langs bij de apotheker en hopen dat ze er vlug vanaf is.

 

Morgen hebben ze medisch onderzoek. En echt het is Abigail haar week niet, want ze krijgen hun herhalingsspuitje voor Tetanus.  Abigail is echt wel bang voor spuitjes. Maar goed, daar moeten wij ook door.

 

Abigail heeft hier trouwens een niet te stuiten leeshonger. Ze probeert nu echt wel alles te lezen. Wat bovendien wel grappig is.Zaten wij deze avond aan tafel en zei ze plots : "ik doe gelijk papa" Ze nam de krant en nam een schep eten.  Ze probeerde ook alle titels te lezen en dat deed ze echt wel goed.  De lange woorden, deelde ze in stukjes en ze las wat ze kon.  Dit was echter geen excuus voor het niet leeg eten van haar bord. 

 

Ik ga nu vlug nog wat vlechten.

 

Tot later

 

21:41 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ben benieuwd naar de foto!!!
Groetjes, Isabel

Gepost door: Isabel | 09-11-06

De commentaren zijn gesloten.