09-11-06

Mistir nieuwe kapsel

Hallo,

 

Vanmorgen mocht ons Mistir weer eens met een nieuw kapsel naar school.Vooral omdat ze nu precies lang haar heeft, was ze superenthousiast.   Alleen valt dat rekkertje nogal veel uit haar haar. Daar moeten we nog iets op vinden.  Ik ben nu het twee rekkertje aan het voorzien van vlechten. Als ik haar eigen haartjes in twee staarten doe, zijn die langer, en zal het vals haar en de rekker makkelijker blijven zitten.  Hoop ik.

 

Vandaag niet veel spectaculairs gebeurd. Ze hadden medisch onderzoek en blijkbaar zou Abigail niet zo goed zien met haar linkeroogje. We zullen dus wel binnenkort een briefje krijgen van het CLB. Haar oogjes waren vorig jaar ook al een probleem. Maar de oogarts kon toen niets ernstig vaststellen. Behalve dat ons Abigail kleurenblind is, in een lichte vorm en voor bruin en groen.   We zien wel.

 

Het tetanusspuitje....... viel enorm mee want dat kwam niet. Volgens Abigail was dit iets voor november en volgens Mistir komt dit in augustus???????  Voorlopig denk ik dat ze het niet weten en dat ze maar iets antwoorden.

 

Vanavond werd er terug gelezen en dat gaat wel goed, dus kunnen ze vlug gaan spelen. 

 

Morgen nog een dagje en dan is het weekend. Morgenavond gaat ik dus een keertje alleen op zwier. Ik ga naar een superleuk (hoop ik toch) optreden.  Zaterdag staat er een adoptiewelkomsfeestje op het programma en zondag gaan we met zijn allen uitrusten......

 

Ik heb ook enkel foto's van het nieuwe kapsel genomen en die ga ik nu proberen op mijn blog te zetten. 

Alvast voor iedereen : slaapwel

leuk1

 

leuk3

leuk2

18:23 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Waaaaw! Super die lange vlechtjes Mistir!!!

xxx
Chantal

Gepost door: Chantal | 10-11-06

Oooh Ze is prachtig met haar vlechtjes. Echt een knappe dochter!
Maak er een leuk weekend van! Groetjes, Isabel

Gepost door: Isabel | 10-11-06

De commentaren zijn gesloten.