11-11-06

Feestje

Hallo iedereen,

 

Vandaag heeft Abigail haar record in bad zitten gebroken.  Ik dacht dat ik daar kon van genieten...... maar zij, bijna twee uur.   Ik had al aan Mistir gevraagd om eens te gaan kijken en aan Abigail te zeggen dat ze niet zal veranderen in zeemeermin, ook al zit ze lang in het water.   Uiteindelijk kwam ze toch naar beneden, ze had zich heel goed geamuseerd met een paar barbiepoppen en hun paard die ook mochten genieten van een  zalig (waarschijnlijk koud) bad. 

 

Deze middag zijn we dus richting Antwerpen gereden voor een adoptiewelkomsfeestje.  We zagen er een aantal "oude" bekenden terug (Sorry voor het woord oude, waarschijnlijk zijn die mensen jonger dan ons).  Maar het was plezant. De kinderen hebben ze goed geamuseerd en de volwassen konden bijpraten.

 

Naast het zaaltje was bovendien ook een speeltuintje en dat maakte het nog vele leuker voor de kinderen.

 

Morgen hebben we een rustdagje. Er staat niets op het programma, behalve de strijk (maar daar ga ik nu even niet aan denken). 

 

Hierbij nog een foto van mijn meisje. 

 

Groetjes en geniet van jullie weekend

meisjes

 

meisjes2

22:07 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Wat een knappe, guitige dochters!!!
Op je vraagje: ik blijf nog 2 maand, 1 week en 5 dagen in Marseille, dan ben ik weer Belg! Het telt af hé. Veel groetjes, Isabel

Gepost door: Isabel | 15-11-06

De commentaren zijn gesloten.