18-11-06

aankomst Xuan

Hallo,

 

Deze morgen met mijn dametjes eens langsgeweest in de speleotheek. Ze hebben twee spelletjes en een goocheldoos gekozen. Die mogen wij dan drie weken houden.  Maar ze hebben nog veel meer gezien dat zij eens een keertje willen lenen, een heel groot barbiepoppenhuis, een hele grote knikkerbaan, een racebaan....... ik had wel eventjes geluk dat wij er te voet naar toe waren gegaan, anders hadden wij nu op een speelgoedberg gewoond.

 

Daarna naar de  drukker om papier, om een aankomstkaart voor Xuan te maken.  De mevrouw van de drukker kent ons wel al goed. Ze neemt automatisch een groen en een roos papier. Alleen had Mistir wel een probleem, groen is haar lievelingskleur, maar wat zou de lievelingskleur zijn van Xuan.  Ze was dus aanvankelijk van plan om wit te nemen, was dan altijd goed. Bovendien kon Xuan dan het blad kleuren in haar lievelingskleur.  Ik heb haar wel kunnen overtuigen om een kleurtje te kiezen.... en ja, het was dus groen.

 

Thuisgekomen begonnen ze onmiddellijk te tekenen. Was supergrappig om die twee bezig te zien.  Er moets om te beginnen toch wel een huis opstaan, want Xuan kwam naar huis.  En ook een vliegtuig. Ze waren het echt wel heel erg eens.  De papa en mama van xuan moesten er op staan.  Volgens Abigail was Xuan haar mama aan het wenen. (zoals mama bij de aankomst van Mistir). Ze was niet echt verdrietig, maar ze weende omdat ze blij was.  Ze hebben zo toch wel een uurtje bezig geweest.  Nog een beetje versiert met schaapjes en koetjes en dan werden  de kaarten klaargezet om mee te nemen;

 

Tante Rommy en haar man kwamen op ophalen.  Maar eerst aten wij pannekoeken.  Xuan mocht  op weg zijn naar huis. Wij vonden dit alvast een reden om te vieren en daar horen pannekoeken bij.  Tante Rommy had bovendien nog een verrassing mee, de kinderen gaan eind december al naar eurodisney.  Dit is een cadeau voor hun lentefeest.  Maar de sfeer in december is niet dezelfde als die in mei. We gaan het morgen op de kalender schrijven.  Ze zien het wel zitten.  Vooral  het idee dat ze de kerstman zullen zien, vonden ze hier vanavond wel heel leuk;.

 

En toen was het tijd om naar Zaventem te vertrekken. We waren duidelijk niet de enige die stonden te wachten. Er waren ook opvallend heel wat chinese meisjes die er rondliepen. En heel wat spandoeken.  Eerst nog iets gaan drinken en dan wachten, wachten, wachten,.....tot wij eindelijk de kersverse ouders met hun spruitje zagen aankomen.  Toch wel emotioneel en toch ook terug denken aan ons klein meisje toen ze aankwam in Brussel zuid. 

De kinderen hebben hun tekeningen afgegeven en onze cadeautjes. En dan richting huiswaarts.

Xuan, papa en mama bedankt dat wij er bii mochten zijn.

 

Thuisgekomen, zijn de kinderen heel vlug gaan slapen. Ze waren heel moe.  Ik denk dat ik nu ook wel eens in mijn bed ga duiken.

 

Groeten,

 

kaart mistir

 

kaart abigail 1

22:46 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat moet een ontroerend moment geweest zijn.
Kleine Xuan zal wel in een gezellig warm nestje terecht gekomen zijn!
Veel groetjes, Isabel
PS prachtige welkomsttekeningen!!!

Gepost door: Isabel | 20-11-06

De commentaren zijn gesloten.