02-12-06

Sinterklaas

Hoi,

 

Vandaag is er niet zoveel gebeurd.  Mistir wou deze middag terug naar de KSA, want daar kwam de sint. Abigail heeft de voorbije week wel heel veel last gehad van de klierkoorts, ze was elke avond heel verdrietig en supersupermoe.  Zij zag het niet zitten om naar de KSA te gaan, en eerlijk ik vond het ook wel beter dat ze het rustig aan deed.  Ik moest in springen in de winkel.  Maar omdat Abigail haar zus zou missen, ging ze maar mee met mij. 

 

Ik moet zeggen, ik heb er wel veel hulp aan gehad. Ze heeft meegeholpen om rekken aan te vullen, en ze heeft gestofzuigd, heeft het broodmachine afgekuist.....het was echt leuk om ze bij mij te hebben. We hebben ook heel wat gebabbeld.  En vooral over de sint.  Die komt trouwens vanacht.

 

We dachten dit jaar geen vervelende vragen meer te krijgen over de Sint. Vanaf dat we vorig jaar maar iets over de sint vertelde, kwam er een vraag.  En dan moet je weten dat ons Abigail dan elk van ons apart aan haar vragen onderwerpt. Maakt het dus extra spannend voor mij, want antwoord ik dan wel hetzelfde dan papa. Vorige jaar was dit blijkbaar geen probleem, maar deze week ben ik dus een beetje in de val gelopen.  Bovendien zijn de meisjes er nog heilig van overtuigd dat er een valse sint en een valse zwarte piet op school waren gisteren. De sint had geen bril op, en piet had een witte nek. 

Tja...

 

Maar de piet is volgens Abigial alleen maar aan zjn hoofd zwart omdat hij zwart wordt van door de schouw te gaan.. We leren elke dag nog bij. 

 

Omdat Abigail zo flink had meegeholpen kreeg ze een jommekestrip. Ze was er wel heel blij mee. Mistir kwam terug van de KSA met een grote zak koekjes. Ze zei direct : "Abigail mag meeëten". Waarop Abigail zei : "je mag ook in mijn boek lezen".  Leuk hé.

 

Juist voor het slapen gaan, hebben ze hun schoen aan de tafel gezet.  Abigail een sportschoen, Mistir een van haar hondeslofjes. Dat waren de grootste die ze had, ze was wel zo eerlijk om het toe te geven.  

 

Ik ben benieuwd wat ze zullen krijgen en vooral hoe ze dan gaan reageren. Ik laat het jullie zeker weten.

 

Groetjes,

 

22:00 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben ook benieuwd wat er in de schoentjes zal liggen!!!
Zeg, hopelijk is Abigail al wat beter, want klierkoorts is toch niet gelachen hoor!
Nog een leuke zondag!

Gepost door: Isabel | 03-12-06

Ik kom zeker ook nog eens terug om te kijken wat de 2 kids in hun schoen vonden...spannend!

Ondertussen is het voor ons maar wachten, wachten en heb ik al wachten gezegd?
Dit is zowat het moeilijkste deel in de hele procedure, je hebt zo helemaal niets meer te doen dat met de adoptie te maken heeft, daarom vind ik het wel fijn, dat we nog wat site's kunnen bezoeken met wat updates van de kindjes die hier al zijn
Tot binnenkort...

Een iet of wat "melige" Nicole

Gepost door: François & Nicole | 03-12-06

De commentaren zijn gesloten.