11-12-06

ik ben terug

Hallo,

 

Ben hier eindelijk nog eens geraakt.  Maar het is hier een beetje superdruk.  Bovendien had Abigail een hele lastige week.   De klierkoorts is duidelijk aanwezig. Elke avond heeft ze zitten huilen, gewoon omdat te moe was.  Maar rusten, neen dat doet ze helaas niet.  Ze blijft maar lezen, schrijven, rekenen, bezig zijn,....... maar goed. Ik ben haar wat vitaminen gaan halen, ben vooral bang dat ze er nog een of ander virus bijkrijgt.  En moet toegeven, dit weekend ging het al wat beter en vanavond heeft ze toch niet gehuild toen ze thuiskwam.  Nog twee weken en ze hebben vakantie. Alhoewel echt uitrusten.... met de feestdagen zijn we toch allemaal een beetje uit ons ritme. We zullen zien. 

 

Ik had jullie beloofd om jullie te laten weten wat de sint heeft gebracht.  Wel, ze hebben allebei een disneypuzzel, een muziekjuwelendoos, een supergroot potlood, een setje van de pollypockets.  Ze hebben elk nog een gezelschapspel (zijnde dokter bibber en een junior doolhof), een computerspelletje van Barbie, en dan nog een tekenspulletje (zoiets waar je een kleine tekening kan instoppen en die wordt dan vergroot en kan je aftekenen).  Ik weet niet hoe dit noemt.  Abigial heeft een fototoestel voor kinderen gekregen en Mistir een vieuwmaster van Dora.

 

De gezelschapspelletje hebben voor het ogenblik het meest succes.  En het barbiecomputerspel.Daar kunnen ze dan Barbie kleren geven, make up, nagels lakken..... echt iets voor meisjes. 

 

Vorige week is er voor de rest heel weinig gebeurd.   Het weekend was ook heel rustig. We hadden  niets willen plannen, zodat Abigail eens volledig kon uitrusten.  

 

Nu woensdag mogen ze naar een verjaardagsfeestje, Cisse geeft zijn feestje.  Cisse is Abigail haar vriendje, al van in het eerste kleuterklasje.  Alleen hebben ze het koppeltje gescheiden bij het begin van het eerste leerjaar.  Maar Cisse blijft het vriendje. Het is gewoon heel leuk om die twee bezig te zien en vooral te horen.   Vorig jaar kreeg Abigail zelfs een valentijncadeautje.  En wat nog superlief was, hij had voor Mistir ook iets mee.   Hij vond het zielig voor haar dat niemand haar iets zou geven voor Valentijn. Echt wel lief hé,... ik ben eigenlijk wel benieuwd of ze later nog bij elkaar zullen blijven.....

 

Morgen gaan ze terug dansen en volgende week mogen de ouders gaan kijken naar een speciale dans die ze ingeoefend hebben.   Dan komt ook de kerstman op bezoek. Ben wel heel benieuwd.  

 

Tot later

19:44 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk zo'n koppeltje! Mijn kleuterklasvriendje is nu nog steeds één van mijn beste vrienden, wel tof hoor. Hopelijk is Abigail toch snel weer volledig genezen. Heel veel groetjes en maak er gezellige feestdagen van.

Gepost door: Isabel | 12-12-06

De commentaren zijn gesloten.