12-12-06

heel kort

Hoi,

 

Nog eventjes wat schrijven.  Eigenlijk is er niet zoveel gebeurd vandaag.  Door de eindejaarsdrukte, werk ik nu bijna alle dagen volledig. Anders werk ik maar van 8.30 uur tot 12.00 uur.   En dat is toch wel altijd veel regelen voor de kinderen.

 

Vandaag was hun papa thuis, morgen werk ik maar een halve dag. Donderdag komen opa en oma hun halen van school. Vinden ze allebei fantastisch, vooral omdat ze dan een sleutel meekrijgen.  Oma heeft wel een sleutel, maar vraagt altijd om de kinderen er eentje mee te geven. Ze moeten al zo'n 50 km rijden en als ze dan ontdekken dat ze geen sleutel meehebben.   Tja.  

 

Vandaag hebben ze hun nieuwjaarsbrieven geschreven. En trots dat ze waren. Ze schrijven al het ganse schooljaar met een potlood en de nieuwjaarsbrieven moeten met een vulpen geschreven worden. En dat is best wel moeilijk voor mijn twee dametjes. Mistir vertelde dat haar drie brieven af waren. Abigail moet er nog eentje schrijven, maar ze heeft ze heel, maar dan ook wel heel erg mooi geschreven.... ben dus echt wel benieuwd.  Hun eerste zelf geschreven brief.  Je kan je niet voorstellen hoe trots ik op hen ben.   En ben ook wel benieuwd of ze hun zelf geschreven letters ook nog gaan kunnen lezen.......  

 

Vanavond was het dansles.  De laatste echte dansles voor de kerst. Volgende week mogen wij naar hun dansjes gaan kijken.  Ik heb ze wel al allemaal gezien, want ze oefenen echt wel veel samen.    Na de kerstvakantie zal Abigail alleen gaan dansen. Mistir wil gaan lopen en mag dan vanaf maart en moet dan minstens 2 keer per week gaan trainen.  Ze wil dit wel heel erg graag. Ze zou in theorie wel nog kunnen gaan dansen, maar twee avonden per week sporten en dan nog op zaterdagmorgen. Het is van het goede teveel. En de dansles wordt per trimester betaald, van januari tot en met pasen.  Het is haar keuze en ze ziet het helemaal zitten.  Ben op een manier wel blij dat ze dingen apart gaan doen. Ze zijn al de ganse dag samen, dus lijkt het mij wel leuk om eens apart iets  te doen. 

 

Morgen gaan ze naar het verjaardagsfeest, dus heb ik toch wel een paar uurtjes voor mezelf. Joepie, eens lekker lui een boek lezen... zie het helemaal zitten.

 

Slaapwel en tot later

 

21:35 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heb eindelijk nog eens jouw leuke pennenvruchten kunnen lezen. Dat het maar snel vakantie is ;-) Ik heb jullie gelinkt op onze site, is dat OK? Vele groetjes van ons drietjes.

Gepost door: Yuxia, Jan & Terry | 15-12-06

Heeey, ik kwam hier net hetzelfde vragen !!!!
Is het goed als ik jullie weblog bij onze links zet ? Ik denk dat vele bezoekers van onze site jullie avonturen de moeite gaan vinden.
Laat maar iets weten ok ?
Groetjes,
Greet

Gepost door: Greet | 16-12-06

De commentaren zijn gesloten.