17-12-06

gaan logeren

Hey,

 

De kinderen zijn hier gisteren naar mijn zus gegaan.  Een beetje onverwacht, we hadden dit maar vrijdagavond afgesproken, maar daarom zeker niet minder leuk voor de kinderen.   En zo hadden wij hier een vrije zaterdagavond, we konden ergens heen gaan.  Alleen bleek dat John zaterdagmorgen mocht gaan werken en dus bijgevolg na een weekje de late, om 4 uur mocht opstaan.  Dus was van lang weggaan geen sprake.

 

Zaterdagmorgen waren de kinderen toch wel blij. Ze vinden het altijd wel leuk om met Alessandro en Kyana te spelen. En bij hen is er ook veel ander speelgoed.  Vooral Abigail is erg geïntresseerd in de auto's met afstandsbediening. Vooral het botsen en het waarschijnlijk heel onhandig meerijden, zijn voor haar ongelooflijk leuk geweest.  Voor ze vertrokken, heb ik het kapsel van Mistir nog wat veranderd.  Ze heeft nu terug allemaal vlechtjes, maar heb ze nogal rap gemaakt.  Vrijdag of ten laatste zaterdag ga ik terug invlechten om haar zo een mooi kapsel voor de feestdagen te geven.  

 

Na hun vertrek was het hier ongelooflijk stil. Toch wel heel raar, als ze er zijn, dan kijk ik er soms naar uit naar de momenten dat ik eens helemaal alleen ben.Dan zijn ze vijf minuten weg en dan ben ik ze al aan het missen.  Gisterenavond heb ik ze dan nog maar eens gebeld, maar alles ging heel goed. Mistir heeft : "dag mama" en "dag papa" gezegd en Abigail heeft de ganse tijd heel hard aan het lachen geweest.  Maar dat zijn tekenen dat alles oké is. 

 

Ze hebben trouwens deze morgen tot 8 uur geslapen (waarom doen ze dit thuis toch nooit....).  En ze hebben gisteren allebei paddestoelen gegeten (wablieft, ik dacht dat ik het niet zo goed gehoord had).  

 

Kort na de middag zijn we ze gaan ophalen.  Bedankt tante Silvia, nonkel Pascal dat mijn kindjes mochten logeren.   

 

In de wagen hadden wij een sentimentele bui en hebben een cd van André Van Duin opgezet.  Doet me altijd aan vroeger denken,met z'n allen naar de nederlandse zenders kijken. Op vrijdagavond mochten wij dan langer opblijven en dan naar André Van Duin kijken.  Was toen echt wel genieten.  Ik ga toch binnenkort de DVD's bij een vriend gaan lenen, ben toch wel benieuwd wat de kinderen daar zullen van vinden.  De muziek vonden ze toch wel te doen, want ze waren hier daarnet nog aan het zingen : " ik heb 2 grote bloemkolen, ...." Weliswaar in een beetje een andere versie, 

 

Nog een weekje school en dan hebben de kinderen vakantie.  Ze kijken toch wel uit naar de kerst, of naar de cadeautjes. De cadeautjesjacht voor dit jaar moet hier nog beginnen. Gelukkig hebben wij een lijstje en moeten wij voor de kerst maar 4 pakjes kopen.  En wij moeten ook nog de kerstboom zetten,waarschijnlijk wordt dit iets voor woensdagmidag. Ik wou hem vorige week zetten, maar dan was er een verjaardagsfeestje.  Gisteren waren de kinderen weg. Wij gaan dan eerst een boom kiezen en dan mogen ze helpen versieren. 

 

En nu ga ik Mistir nog wat hoestsiroop gaan geven. Ze ligt ontzettend te hoesten. Gelukkig heeft ze behalve het hoesten, heel weinig last van haar verkoudheden. 

 

Groetjes en tot later 

 

 

19:53 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je verkiezing tot persoon van het jaar.

Gepost door: Pretfles | 17-12-06

Wij wensen jullie fijne feesten en een vreugdevol Nieuwejaar voor heel jullie gezinneke!!!

Gepost door: François, Nicole, Sandra, Ann & Kim, Lieselotte en... | 17-12-06

Ik wens je een supergezellige kerstweek toe met heel veel André van Duin lachplezier ;-) Ik vond dat als kind ook wel leuk hoor, dus wie weet zullen jouw kapoenen ook wel gek zijn daarop. Veel groetjes.

Gepost door: Isabel | 18-12-06

De commentaren zijn gesloten.