06-01-07

de beste wensen voor 2007

Hallo,

 

Voor iedereen de beste wensen voor 2007. Ik wens voor iedereen een  warme omgeving, genoeg vrienden,  een uitstekende gezondheid, voor iedereen een leuke job of goede uitslagen op school, voor de mensen die wachten op een toewijzing wens ik een dat 2007 mag zorgen voor de gezinsuitbreiding. 

 

Ik heb de foto's van kerst en nieuwjaar op mijn space gezet. De link staat hiernaast. 

 

Wij hebben oudejaarsavond hier thuis gevierd.  Met een aantal vrienden.   Iedereen brengt iets mee om te eten en iedereen koopt een suprise. Dit is vooral voor de kinderen heel leuk.  Het was een leuke avond.  

 

Op nieuwjaarsdag hebben we eerst de restjes opgegeten en dan richting mijn ouders gereden.  Het was een blitzbezoekje, maar we hebben ze dan toch gezien.  Bij mijn zus stonden nog een groot dessertenbuffet op ons te wachten.  Het was superlekker, maar op die dagen besef ik toch : " dit zijn geen lijnvriendelijke dagen"  So what, het heeft mij gesmaakt. 

 

Omdat ik donderdagmiddag met mijn collega's ging eten, brachten wij woensdagavond de kinderen naar oma. Daar zouden ze blijven tot donderdag om dan te verhuizen naar mijn zus.  Wij zouden ze dan vrijdagnamiddag gaan oppikken. 

 

De kinderen hadden een verrassing voor mij gemaakt. Mijn zus was naar de bloemenwinkel geweest en daar restjes meegekregen. De kinderen hebben dan bloemstukjes gemaakt. En ze waren super.  Echt bedankt zusje.  Abigail en Mistir waren zo blij dat ze mij dit konden geven.  Je had ze moeten zien binnenkomen met hun bloemen.  Hoe lief........ Ze hadden trouwens ook nog een mooie kaart geschilderd.  Het was echt ontroerend.  Zusje, ze vonden het heel leuk., was echt een goed idee van je.

 

Van oma hadden ze een nieuw dekbedovertrek gekregen, van Barbie.   Dank je wel hiervoor.

 

Deze middag gaan de kinderen naar het feestje van een klasgenootje.  En daarna naar het Ethiopisch kersfeest van Finado. (zie www.finado.be).  Hoop daar toch wel een aantal bekenden tegen te komen.   

 

Morgen gaan we terug naar oma. Mijn grootouders zullen er zijn en die gaan we onze beste wensen brengen. 

 

Groetjes en hou jullie allemaal goed.

08:17 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bloemstukjes hallo zusje,

net zoals abigail, mistir, alessandro en kyana heb ik ook verschrikkelijk genoten van dit moment. het is echt eens iets anders dan schilderen en tekenen hé; Ik hoop dat er in 2007 nog veel van deze momenten mogen komen. ons schriftje moet vol je weet wel he

Gepost door: silvia | 07-01-07

Ik wens jullie allemaal een prachtig 2007 toe en ik vind het helemaal niet erg als er eens wat minder op de lijn gelet wordt tijdens de feestdagen (een uitstekend excuus hé!). Heel veel groetjes en maak het gezellig!

Gepost door: Isabel | 08-01-07

Aangenaam.. .. kennismaking.. was het zeker op het Kerstfeestje!
Mistir is ook al een heuse dame zeg! Veel plezier het nieuwe jaar. Er zullen zeker nog veel anekdotes volgen ;o)

Groetjes,
Vé x

Gepost door: | 08-01-07

De commentaren zijn gesloten.