15-01-07

de postkoetsier poetst de postkoets met postkoetspoets

Rare titel, zullen jullie waarschijnlijk.... maar dit is de zin die mijn kinderen sedert gistereenavond proberen te zeggen. Jullie moeten het maar eens proberen en jullie ontdekken dan wel wat mijn kinderen dan zeggen.........de kotspoes is hier al dikwijls gepasseerd (sorry, voor mijn taalgebruik).  Een goede vriend kwam hier gisteren op het idee om hun die zin te laten zeggen en nu willen ze kost wat kost dit kunnen.  Vooral de zin : "dat gaan jullie nooit kunnen"  is genoeg om ze de komende dagen te laten oefenen.  Bedankt hé.  (ik kan de zin dus ook niet echt zeggen, en vooral dat vinden de meisjes dan weer heel leuk)

 

Mistir is sedert zaterdag terug veranderd van kapsel en zij is supertrots... zie hier het resultaat van bijna 7 uur zwoegen. En evenlang stilzitten voor Mistir (is echt wel heel moeilijk voor haar)

 

blmistirs nieuwe kapsel

 

Ik ben zelf toch wel een beetje trots, vooral omdat zij tegen iedereen wel zegt: "dat heeft mijn mama voor mij geleerd". Super toch.

 

Gisteren heeft ons oma getrakteerd op een etentje in een veggierestaurant. Was superlekker, alleen waren de kinderen niet echt in hun doen.  Abigail is altijd wel een slecht etertje. Maar Mistir zat echt met hele lange tanden te eten. En dat zijn we echt niet gewoon.  Ze vonden allebei het eten lekker, maar eten.....deden ze bijna niet (begrijp het dan maar...)  Mistir zei achteraf wel dat ze heel moe was (zaterdag nog naar de kampioenen willen kijken en dat was echt wel te laat voor hen).  Daarna zijn ze naar de binnenspeeltuin geweest.. Helaas is mama naar huis gekomen om haar bergje strijk weg te werken (zucht, maar is voorlopig weer eens gedaan).

Ze kwamen heel tevreden thuis en gingen zonder morren slapen.  Blijkbaar waren ze volledig uitgeput. 

 

Vandaag terug de eerste dag van de week en die is zonder problemen verlopen.  Alleen het opstaan was wat moeilijk, maar voor de rest, waren ze direct op dreef. Abigail heeft nu wel de gewoonte dat ze heel graag heeft dat we haar met vanalles helpen, met aankleden, met eten,.....  met zowat alles.   Wij weigeren dit dat toch wel te doen.  Ze is toch wel de oudste en zou dus toch wel een goede voorbeeld moeten geven. Maar Mistir springt dan de benen van onder haar lijf. Waarop ze dan wel beloond wordt door Abigail met heel wat knuffels en complimenten...... waarvan Mistir dan duidelijk geniet.  Dit is als mama altijd wel genieten.  (alhoewel Abigail best wat zelfstandiger mogen zijn). Ik geniet dat ze elkaar echt wel graag zien, dat ze een hele leuke zussenband hebben...  en dan denk ik, wat heb ik toch prachtige dochters en wat kunnen ze toch leuke dingen doen samen.....

 

Een genietende mama neemt afscheid

Voor iedereen een leuke avond.

19:06 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Waw! Wat leuk zeg haar haarvlechtjes!! En jij doet dat zelf Angelique? Supertof!
Ze ziet er ook helemaal anders uit vind ik...en een stukje ouder dan voorheen!
We hebben een kennis uit Togo die in Waasmunster woont die een Afro-kapsalon thuis heeft...dus ik kan steeds bij haar terecht en zou het ook wel graag willen leren!
Laat ons hopen dat ons wachten binnenkort beloond wordt...
Groetjes
Tabitha

Gepost door: Tabitha | 16-01-07

Goh...ik moet me excuseren! Ik zie dat ik me weer vergist heb...ik sla namelijk Waasmunster en Waarschoot geregeld door elkaar... Maggie (zo heet die kennis uit Togo) woont dus in Waarschoot (de kanten van Evergem) en niet in Waasmunster (dat bij Sint-Niklaas ligt)!!!
Dus dat is al een eindje verder voor jullie he!
Sorry hoor!!

We zullen elkaar zeker wel eens ontmoeten op een of andere bijeenkomst rond Ethiopië he!!
Ik zie er al naar uit...

Groetjes
Tabitha

Gepost door: Tabitha | 16-01-07

Mistir's kapsel is echt prachtig!
Maak er een leuke woensdag van en hier kijk ik ook al uit naar de zomer hoor!

Vele groetjes,
Isabel

Gepost door: Isabel | 17-01-07

afro-haar Kunt u mij het adres en telefoonnummer van de afro-kapster in Waarschoot geven aub? Wij hebben drie afro-pleegkindjes en die hebben dringend degelijke haarverzorging nodig. Met dank, Luc

Gepost door: Luc | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.