16-01-07

Kim heeft gewonnen.......

Hallo,

 

Gisteren toch maar besloten om mij vandaag een dagje verlof te nemen.  Eigenlijk een dagje om alle taken te doen, die ik anders niet kan doen (jaja, ik zou veel gaan doen vandaag.........heel veel plannen,  de opruimschoonmaakwind zou door mijn huis waaien.....)  Ik werk alle voormiddagen, rond kwart voor één ben ik thuis en om tien na drie moet ik vertrekken om mijn kinderen van school te halen.  Iedereen begrijpt dat dit niet veel tijd is om in mijn werkplunje te springen en grote werken uit te voeren. Dus mijn dagje verlof. 

 

De meisjes vonden het in ieder geval wel leuk om wat langer te slapen en wat rustiger te ontbijten.  Niet dat dit anders niet zou kunnen, maar ik heb twee babbeltreesjes en die babbelen zoveel dat ze soms vergeten dat ze ook moeten eten.  Half acht, en ze waren allebei klaar.  Dus wilden ze nog wat TV kijken. Okéé, dan kon ik alvast nog wat aan de kant zetten. TV ging aan, maar owee, het was tennis.  Omdat ik geen zin had in het bekende "video-DVDscenario" *, zei ik dat ze naar tennis konden kijken, het meisje met de krulletjes staart daar moesten ze maar voor supporteren.  Geen gemopper, geen reactie, ze keken allebei naar de tennis.

 

Ik ging boven wat kleren wegleggen.Toen ik terugkwam zei Abigail : "Mama, dat meisje noemt Kim plijsters en ze heeft gewonnen, we hebben zelfs niet gezien hoe vlug ze de bal in de goal deed, zo rap ging het"  Ik lag ver in een deuk van het lachen.  Ze maken er toch wel wat van.....

 

Nadat ik ze naar school had gebracht, ben ik dus in actie geschoten.  En ja, ik heb de kleerkasten van mijn dames eens leeggemaakt. Wat te klein was, gaat weg en zo komt er terug wat plaats voor nieuwe dingen. We kijken al uit naar meer zomerse kleren.

 

Van al mijn plannen heb ik uiteindelijk niet zo veel gedaan, maar ik was best wel tevreden. Ik ga toch wel proberen om elke maand zo'n dagje verlof te nemen, dan geraken mijn grote werken ook wel eens af.

 

Er was trouwens nog nieuws van op school. De meisjes vertelde dat er een nieuw meisje op school is die even bruin is als Mistir, ze zou in het tweede leerjaar zitten en goed nederlands spreken.  Er zitten dus nu drie Afrikaanse kindjes op school.

 

En er zijn een aantal meisjes die aan Mistir en Abigail gevraagd hebben of ik in hun haar ook zo'n vlechtjes wil leggen. Wel leuk hé.

 

Ik ga nu mijn boek nemen, in mijn zetel springen en dan lezen tot aan bedtijd (als ik hier al niet in slaap val.....)

 

Groetjes

 

20:38 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

goede voornemens... ik ken dat, die goede voornemens...en helaas, helaas heb ik ook altijd minder gedaan als ik in gedachten had. Maar wel leuk dat Kim Plijsters heeft gewonnen :D

Gepost door: sofie | 16-01-07

De commentaren zijn gesloten.