22-01-07

lentefeest

Hallo,

 

Binnenkort vieren mijn meisjes hun lentefeest en daar horen toch nieuwe kleren bij. Ik wou er toch wel wat vroeg bij zijn, want ik wil ze toch wel een beetje gelijk. Ze mochten zelf kiezen op voorwaarde dat het bij elkaar past.  Maar helaas, bij het binnenkomen van de winkel kozen ze allebei iets anders, maar in kleuren die niet zo bij elkaar pastten.   Abigail wou iets in lichtgroene tinten, Mistir in grijsblauw. Abigail wou een elfachtig kleedje, Mistir had dan een heel stijlvol rokje en vestje.  Help, dit zou niet makkelijk worden. Als mijn dames iets in hun hoofd hebben, dan hebben ze het niet in hun...........

 

De mevrouw van de winkel had plots een goed idee. Ze had toch wel iets anders in de winkel en wat bleek ze vonden het allebei supermooi. De kleertjes werden gepast en het was voor beide dames oké.  (jullie moeten nog een paar maanden wachten om het resultaat te zien)

 

Dan gingen wij richting fotograaf. Dit om af een afspraak te maken voor een fotoreportage. Wij hebben hier momenteel een hele grote foto van ons Abigail hangen en het is nu de moment om de prinsesjes samen te vereeuwigen.  Bij de fotograaf hebben wij een afspraak gemaakt op 17 februari en het wordt een studioreportage.  Dit maakt de kans kleiner  op vuile kleren, bovendien zijn we dan echt van het weer afhankelijk. Stel je voor dat het regent die dag, of erger dat het sneeuwt. Ze staan er dan maar in hun zomerkleren.....Alhoewel in de sneeuw, het zo in ieder geval origineel zijn. 

 

Zaterdagavond is Mety komen logeren. Mety is het anderhalf jaar oud dochtertje van mijn vriendin.  Mijn meisjes vonden het super.... tot ze moesten gaan slapen. Toen bleek Mety een grote huilbui te hebben. En bezorgt dat mijn meisjes waren.... ik moest het lichtje laten branden en ze vonden het zo zielig dat Mety zo verdrietig was.  Uiteindelijk heb ik haar nog eens geknuffeld, en haar neergelegd en nog geen vijf minuten later, was het zandmannetje al bij hen op bezoek geweest.

 

De zondag was ook vlug om. De drie meisjes hebben samen in bad gezeten. Wij zijn een korte wandeling gaan maken. We hebben spruitjes gegeten. Vooral Mety vond dit lekker.   En toen ging Mety naar huis, tot spijt van mijn kinderen.  

 

Als afsluiter van het weekend heb ik wafels gebakken. Weer een weekend dat voorbij is. 

 

De eerste dag van de week zit er al bijna op.  Ga me nu nog wat ontspannen en dan is het ook bedtijd voor mij.

 

Groetjes en hopelijk deze week sneeuw

 

 

19:54 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Op weg naar... Sneeuw is er ergens wel gevallen, maar niet bij ons!!!

Groetjes

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 25-01-07

In Roeselare heeft het wel gesneeuwd hoor! Amaai ik ben benieuwd om hun nieuwe outfit te zien! Hier ook een lentefeest in de familie dit jaar, dat wordt zeker een gezellige dag! Heel veel groetjes hoor!

Gepost door: Isabel | 28-01-07

De commentaren zijn gesloten.