25-01-07

sneeuw

Hallo,

 

Helaas, helaas er is deze nacht geen sneeuw gevallen.  Dit tot grote, hele grote teleurstelling van Mistir.  Dit was helemaal niet leuk voor haar.  Ze had gisteren naar het weerbericht geluisterd en daar was sneeuw voorspelt, alleen niet voor ons en dat konden we haar toch niet zo duidelijk maken. Ze was er zeker van toen ze deze morgen uit bed kwam dat er een dikke pak sneeuw zou liggen.  

 

Ze had zelfs gisterenavond, nadat ik naar beneden was gegaan, het rolluik wat omhoog getrokken. En dan had ze aan Abigail gevraagd om haar wakker te maken als het begon te sneeuwen.  Abigail ligt het dichtst bij het raam.  Precies of Abigail ligt daar de ganse nacht wakker voor.

 

De kinderen mogen nu ook krantenartikels meebrengen naar school. Nu kijken we dus elke avond in de krant en meestal gaan ze af op de foto's die er staan. Gisteren is blijkbaar de oudste mens op aarde gestorven en vandaag stond er dus een foto van een Amerikaans omaatje die met haar 115 jaar nu de oudste is.  Abigail vond dit best wel interessant om mee te nemen naar school.  "weet je, mama, oude mensen lijken een beetje op papier hé".  Was wel grappig om te horen, maar kan me niet voorstellen dat mijn oma graag zou horen dat haar achterkleindochter dit zegt. Maar mijn oma is ook nog geen 115.   Abigail had ook nog een foto van een bakker die poezie op zijn gebakjes zet.  Mistir heeft een foto van de prehistorische haai mee.

 

We hebben gisteren een uitnodiging gekregen voor het oudercontact. Ben dus wel benieuwd naar wat mijn twee spookjes zoal doen in de klas.  Ze doen echt wel hun best.  Morgen brengen ze terug hun dictee en een toets mee.  Ben benieuwd. 

 

Voor de rest vliegen de dagen hier om.  Mocht tijd te koop zijn, ...... 

Ga nu mijn twee prutskes in bed stoppen en hun kleren voor morgen klaarleggen en dan ga ik wat luieren. (mag ook wel eens).

 

Groetjes,

 

 

 

 

18:51 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.