01-02-07

donderdag

Hallo,

 

Vanmorgen  werd ik wakker met een superlente gevoel. Het was kwart voor zes, de vogeltjes waren al aan het fluiten en na zo'n zonnig dagje als gisteren,.....een mens wordt daar vrolijk van. Ik was uit bed voor zes uur (uur dat de wekker afloopt, dus geen vervelend wekkergeluid deze morgen.....).  Mijn humeurmeter was de dag ver boven nul gestart,..... maar driekwartier later, zat die meter ver onder nul. Het kan verkeren......  Maar toen ik onder de douche stond, hoorde ik mijn dochters ruzie maken.   Toen ik benenden kwam lag Abigail te huilen op de grond en Mistir zat bijna te huilen op een stoel. Ze zagen er echt wel gezellig uit. Abigail had Mistir een neep gegeven, Mistir had daarop Abigail van haar stoel geduwd......  Maar goed, de dag WAS goed begonnen.

 

Tien na zeven kwamen ze tot de ontdekking dat ze nog een tekening moesten maken voor een klasgenootje dat jarig is.  We moeten om twintig na zeven vertrekken en ze moesten zich nog aankleden. Alles in een spoedtempo gedaan en uiteindelijk konden wij toch op tijd vertrekken.

 

Het is al een paar dagen geleden dat ik op mijn blog geweest ben. Maar ondertussen hebben wij vanalles gedaan. Zaterdag zijn wij naar een binnenspeeltuin geweest, samen met Chantal, Johan, Jitse en Tjalle  en Hilde, Johan en hun zoontjes, Vanna en Yosef.  Het was een supernamiddag. Kinderen zijn de hele tijd aan het spelen geweest en wij aan het babbelen.  Het was weer veel te rap laat.   Voor herhaling vatbaar. Foto's staan op de link.

 

Ik heb trouwens ook een heel leuk cadeau gekregen. Kaarten voor Frank Boeijen. Ik had  een tijdje geleden op de site gekeken en hij kwam op dinsdag 13 maart naar Antwerpen. Helaas kan ik die dag niet. Maar een goede vriend heeft ontdekt dat hij op 8 maart naar de AB komt en hij heeft mij kaarten cadeau gedaan. Super toch. Alleen nog een babysit regelen en mama gaat haar amuseren. 

 

We hebben vandaag trouwens bericht gekregen dat Mistir voortaan met de juiste geboortedatum en naam door het leven gaat. Is wel gek, dat ze nu ineens een jaar ouder is geworden. Ik heb al contact opgenomen met het kinderbijslagfonds (belangrijk omdat ze eind februari 6 jaar wordt). Ik had echt al schrik dat er weer een hele hoop rompslomp kwam bij kijken. Maar de mevrouw van het kinderbijslagfonds zegt dat alles automatisch in orde komt. Fijn, we houden het in de gaten.  Voor het ziekenfonds zou ook alles automatisch moeten gaan. Ik ga voor de zekerheid toch wel eens gaan navragen.  Ik kan me niet voorstellen dat die mensen dit alle dagen tegenkomen.  Maar ik ben in ieder geval heel blij. 

 

Zaterdag komen twee vriendinnetjes spelen en zondag gaan we 's middags ergens gaan eten.  De weken die komen gaan superdruk zijn, een paar studiedagen, fotograaf, een aantal bezoekjes, karnavalfeest, Mistir haar verjaardag, haar feestje voor de klas,...... jaja we weten wat doen.  Maar het zijn allemaal wel leuke dingen.  En ik hou jullie op de hoogte.

 

Groetjes

 

18:35 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Op weg naar... Hoi hoi,
Heb zojuist de foto's bekeken en ze zijn werkelijk prachtig en wat zijn Mistir & Abigail aan het groeien zeg!!

Grappig hoe een mens zijn humeur ineens kan veranderen en nog grappiger is dat de kinderen zoiets kunnen verwezenlijken;-) tja, ik weet er alles van!!

Geniet op 8 Maart maar eens lekker van je avondje Frank Boeijen...

Lieve groetjes

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 01-02-07

Hoi hoi!!!
Super, die kaartjes voor Frank Boeijen!
En ja! Wij vonden het ook super zaterdag!!!!!
Tot gauw!!
xxx
Chantal

Gepost door: Chantal | 02-02-07

He Angelique!!
Is dit de binnenspeeltuin in Grembergen, Dendermonde?
Jammer, wij zijn toevallig net het weekend daarvoor geweest met de kinderen! Had tof geweest elkaar daar tegen te komen anders he!!
Groetjes
Tabitha

Gepost door: Tabitha | 05-02-07

Tof tof.. .. altijd super om te lezen hoe tof alles kan zijn.. bedankt voor je steun!
Dikke kus,
Vé x

Gepost door: | 06-02-07

De commentaren zijn gesloten.