08-02-07

sneeuw

Hey,

 

Dus nog een keertje een berichtje met sneeuw..... 

 

En ik had pech. Ik vertrok hier deze morgen om half acht.  Een half uur later begon het te sneeuwen.  Ik heb dus dikke pech, want Mistir was hier door het dolle heen.  Papa heeft genoten van haar show. Ik wou dat ik dit eens kon filmen en jullie tonen. Het is echt niet te doen.

 

Superblij zijn de meisjes vertrokken naar school.  Helaas, helaas eenmaal op school moesten alle kinderen onder het afdak en mochten ze niet in de sneeuw spelen.  Ik vind dit toch wel erg.   Hoop echt dat ze tijdens de tienuurspeeltijd dit wel mochten.

 

Ondertussen is het hier al middag en het zonnetje is hier aan het schijnen. Dus tegen half vier, zal de sneeuw weg zijn.

 

Gisteren hebben de meisjes hun valentijnskaartje gemaakt.  Abigail voor de Cisse en Mistir voor ????? weten we nog niet. 

 

Ik had 3D-vellen meegebracht van de poohbeer.  Abigail had er helemaal geen geduld voor, knipte prentje 1 uit en versierde dan het kaartje met hartjes.  Mistir maakte dit wel op de juiste manier.  Het valt mij steeds meer op, als ze weet wat het eindresultaat is, dat ze dan wel mooie dingen maakt. Gewoon tekenen zonder opdracht, dan krabbelt ze maar wat. Als je haar vraagt om mij te tekenen, dan maakt ze wel een mooie tekening.  Abigail is dan weer anders, die fantaseert en tekent waar ze zin in heeft.  Is het mooi, is het niet mooi.... ze heeft ze geamuseerd.  Bij Mistir moet het gewoon mooi zijn.

Ik ga nu nog wat poetsen en dan mijn dotten gaan ophalen. 

 

Tot later

 

 

13:33 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooie blog We vinden jullie blog geweldig, we komen hier zeker nog eens langs.
We zitten volop in de procedure voor onze eerste adoptie, het MO start op 10 april.

Gepost door: Geert en Inge | 10-02-07

De commentaren zijn gesloten.