12-02-07

maandag

Hoi,

 

Wij zijn vorige zaterdag op bezoek geweest naar Yuxia.  De kinderen keken enorm uit naar het bezoek. En natuurlijk wilden ze cadeautjes meenemen. Dit vond ik nu wel niet zo makkelijk. Ik moet sowieso twee cadautjes kopen, dus  budget in twee gedeeld.  Maar ik wil ook wel zoeken naar iets nuttigs, uiteindelijk werd het iets van Poohbeer en iets van de prinsessen.  

 

Het bezoek was heel aangenaam. Tussen de buien door zijn we naar een natuurpark met speeltuin geweest.  Voor ieder wat wils. Na de broodjes (waarvoor dank)  keerde we terug naar huis, het was al veel later dan we dachten.    Op de site van yuxia '(zie links) staat een foto van de meisjes. 

 

Ik  zit hier momenteel te typen met een hand. Aan mijn linkerhand is momenteel platte rust voorgeschreven. Er zit nl een zenuw in mijn pols gekneld. Vrijdag moet ik er een cortisonespuit inkrijgen (en helaas ik kijk er niet echt naar uit, van een aantal mensen heb ik namelijk vernomen dat dit vrij pijnlijk is). Afwachten.  Ondertussen ben ik wel van een aantal vervelende huishoudtaken verlost (soms heeft pijn hebben toch voordelen).  Ik bekijk het maar op een positieve manier.

 

Ik hou het dus nu maar een beetje kort, kwestie van mijn andere hand niet over te belasten.  Ik ga in ieder geval toch gaan werken. 

 

Hou jullie allemaal gezond en vergeet niet : nog twee keer slapen voor Valentijn.

 

Tot later

 

 

 

20:48 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Spoedig herstel voor de mama! Papa zal op Valentijn weten wat gedaan :-) Jullie plantje staat hier te schitteren naast onze computer. Tot later! Groetjes van ons drietjes

Gepost door: Yuxia, Jan & Terry | 13-02-07

AI Ai ai ai, toch gene "vlechtpols" zeker ? (van al die vlechtjes maken in Mistir's mooie haren hihi)
Laat dat polske maar eens goed verwennen op Valentijn ;-).

Gepost door: Greet | 13-02-07

De commentaren zijn gesloten.