15-02-07

Valentijn

Hallo,

 

Gisteren was het Valentijn en dit jaar had Abigail al heel lang  (half januari), een cadeautje voor de Cisse.  Haar uitleg : 'mama, ik wil niet zoals vorige jaar niets aan Cisse kunnen geven. Hij zal iets voor mij hebben en ik sta daar dan met lege handen"  (en dan met zo'n trieste oogjes dat mama dus maar bezweek en de tas met hartjes en een pluche beertje gekocht)

 

Dinsdagavond was het dus de inpakavond.  Een mooi doosje met twee verliefde muisjes, met daarin de tas, het pluche beertje en een zakje hartsnoepjes (ja, ja we blijven in de sfeer) en Abigail haar zelf gemaakt kaartje.

 

Woensdagmorgen 6.30 uur. Er is er eentje heel vrolijk, maar vooral ze is heel rap uit haar bed.  Jullie raden waarschijnlijk wel over wie ik het heb, en nog iets opvallends, geen ochtendhumeur (daarvoor mag het alle dagen valentijn zijn).     Met haar grote boekentas op haar kleine rugje, met een zakje met daarin haar pakje in haar hand stapte ze vrolijk op haar fiets. Al zingend reed ze naar school en daar stopt het verhaal voor mij. 

 

Ik kwam haar om twaalf uur halen en twee glunderende gezichtje kwamen de school uit. Cisse had niet alleen een pakje voor Abigail, maar Mistir had ook een pakje gekregen (wel goed bekeken van de Cisse);  Het was glintergel en lippenstift van Snoopy in een heel leuk zakje.   Het was o zo schattig om het hun te horen vertellen. 

 

Deze avond was het oudercontact.  Ze hebben allebei terug een schitterend rapport.  Mistir gaat wel in de vakantie nog wat lettertjes moeten oefenen. Ze heeft problemen met een aantal lettertjes, maar eigenlijk wisten wij dit al een beetje.  Ze zou naar de taakjuf kunnen gaan, maar de juf wil ze niet al te veel uit de klas halen want dan mist ze weer nieuwe dingen.  We gaan dus in de vakantie alle dagen oefenen en dan zien, want volgens de juf kan ze dit wel heel vlug bijbenen. 

Ik ga ze morgen alvast een hele dikke knuffel geven voor hun goed rapport, dat verdienen ze wel.

 

Ik ga nu vlug nog wat tV kijken en dan bedje in.

 

Tot later

 

 

21:44 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik kreeg de vlinders al in mijn buik bij het lezen van dit berichtje...
Nog een grote proficiat voor het goede rapport!!!
Groetjes, Isabel

Gepost door: Isabel | 19-02-07

De commentaren zijn gesloten.