21-02-07

vanalles

Hey lezers van mijn blog,

 

Het is er eindelijk nog eens van gekomen.  Niet dat ik niet weet wat schrijven, maar het is hier toch wel druk geweest. 

 

Vorige donderdag mochten wij naar het oudercontact. Was best wel spannend omdat wij ook de rapporten van de meisjes kregen. Voor een aantal vakken zien wij toetsen, maar voor sommige vakken is het rapport een verrassing. De juf vond dat de meisjes heel goed hun best doen.  Abigail is bijna een procent gestegen. Mistir is een beetje gezakt, maar doet het nog altijd goed. Mistir heeft wel wat problemen met de lettertjes en dat uit zich in zowel lezen en schrijven.  We hebben met de juf afgesproken dat we de ganse vakantie goed gingen oefenen.  Van de juf kregen wij een lijstje mee van de letters die problemen geven en die gaan we nu één per één oefenen. We zijn dus deze week begonnen met de letter 'ui'. Mistir vond dit allesbehalve fijn. Ze wou dictee tot ze het kende. Maar na twee woorden met de ui, kent ze die en moet ze die maar afschrijven.  Dus oefenen wij nu dagelijks drie keer, ongeveer 10 minuten.  En nog een bladzijde lezen, maar dat moet Abigail ook doen.   

 

Zaterdag zijn we naar de fotograaf geweest voor de lentefeestfoto's. Die mogen wij nu zaterdag gaan halen.  ben dus echt wel benieuwd.  Maar de meisjes vonden het in ieder geval heel leuk.  Ze genoten er echt wel van.  Ik zal de foto's wel een keertje op mijn blog zetten. 

 

Zondag zijn wij naar vrienden in Hasselt geweest.  Er was een verjaardagsfeestje voor Liesl. Zij is zeven geworden.  Alleen spijtig dat ze een beetje ziek was, maar na een koortswerend middeltje zijn we gaan spelen in de speeltuin in Bokrijk. De kinderen hebben zich wel super geamuseerd. Bovendien zat het weer ook enorm mee.  De meisje kregen elk nog twee speciale verjaardagsballonen mee, waarvan een ballon een beertje had.   Tijdens de terugrit dachten wij dat de kinderen toch zouden slapen, maar neen, en helaas voor ons bleven ze wakker en wilden ze enkel één bepaald nummer van Shakira horen. En liefst zo luid mogelijk. 

 

Vannacht stond Abigail plots aan mijn bed. Haar pyama doorweekt van het zweet.  Ojee, dat zag er niet zo best uit.  Haar naar bad gebracht, koorts gemeten, ander ondergoed en pyama aan en iets tegen de koorts gegeven.  Maar slapen lukte niet. Tot half drie heeft ze mij wakker gehouden.  Daarna  heeft haar papa zich over haar ontfermt en kon ik toch nog een beetje slapen.  Deze morgen had ze nog veel koorts, haar keel en hoofd deden pijn.  We hebben haar terug wat koorstwerend middel gegeven.  Na de middag was ze opeens terug de oude en zelfs vanavond had ze geen koorts meer. IK hoop dat ze nu deze nacht goed slaapt (en wij ook)

 

Ik stop nu maar, ik duik mijn bed in en ga proberen om de verloren nachtrust in te halen. 

 

Hou jullie allemaal gezond.

 

 

21:19 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt Om op mijn blogje te piepen.

Groetjes,
Lieselotte

Gepost door: lieselotte | 23-02-07

hey
hier hebben ze ook op en af koorts, maar wat wil je met dit kwakkelweer hier
roxane moet vandaag gaan trainen

groeten,
greet

Gepost door: greet | 24-02-07

De commentaren zijn gesloten.