24-02-07

speelgoedmuseum

DSCF0679kl

 

DSCF0680kl

 

DSCF0681kl

DSCF0683kl

Hallo,

 

Deze middag hadden wij met Nicole, François en hun jongste dochter Lieselotte, afgesproken in het speelgoedmuseum. Kwestie van een beetje cultuur op te doen.....

 

Het was de eerste keer dat wij elkaar zagen, en de ontmoeting viel heel goed mee.  Eenmaal het ijs gebroken, gingen de kinderen spelen en het museum bekijken (....) . Wij bleven in de cafetaria gezellig babbelen...... en mooi dat het museum is, zo vol nostalgie.... alleen zullen wij nog een keertje moeten gaan, de tijd ging nogal  vlug in de cafetaria. 

 

De kinderen vertelde honderduit tijdens de terugrit.  Mistir vindt trouwens dat wij heel veel mensen kennen, en allemaal zo'n leuke mensen. Bij dit laatste kan ik haar alleen maar gelijk geven. Door de adoptie hebben wij ook veel mensen leren kennen.  En het zijn stuk voor stuk heel aardige mensen. 

 

Ondertussen ben ik ook te weten gekomen, dat er waarschijnlijk nieuwe toewijzingen op komst zijn. Wij zullen dus heel hard duimen. Nicole en co we hopen echt dat er een ouder kindje bij is. Ik ga denk ik, de komende week veel achter mijn pc zitten. Ben echt wel benieuwd.  Duim, duim, duim.

 

Nu ga ik mijn prinsesjes in bed steken en dan Mistir haar verjaardagscadeautje in pakken.   Mijn "kleine" meisje wordt morgen 6. Hiep hiep hoera, we zullen er een leuk feest van maken.

 

Tot morgen,

19:05 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mistir & Abigail... ...en natuurlijk ook de mama en de papa...we hebben eveneens genoten van deze fijne namiddag en hopelijk kunnen we dit snel nog eens over doen!!!

Lieve groetjes

Lieselotte en natuurlijk ook de mama en papie

Gepost door: Lieselotte | 24-02-07

gelukkige verjaardag mistir, een gelukkige verjaardag van ons viertjes

greet, johny
roxane en kenley

Gepost door: greet | 25-02-07

De commentaren zijn gesloten.