28-02-07

verjaardag

Hoi,

 

Zondag was het Mistir haar verjaardag.  Ze was dus al vrij vroeg wakker, maar wat wil je.....er lagen immers pakjes op haar te wachten.

 

De pakjes waren heel vlug open, een aantal spulletjes van Polly pocket en een DVD van Casper.  Er waren ook een heleboel e-cards en daar was Mistir superblij mee.  Bedankt aan alle afzenders.

 

Op de middag zijn we naar het GEC gaan eten.  Daar kan je ook sojaijs bestellen, altijd leuk dat Abigail ook een ijsje kan eten.  Het eten was superlekker en de kinderen hadden ontdekt dat er ook frietjes geserveerd werden. Dit was dan ook hun menu, veggieburger met frieten.   Na het eten kregen zij een ijsje. Voor Abigail puur natuur, voor Mistir ijs met chocoladesaus (liefst met heel veel saus).  Mistir zat echt te glunderen achter haar ijsje. 

 

Na het eten reden wij richting tante Silvia om de foto's van de fotograaf op te halen. Binnenkort zet ik er een paar op mijn blog. Ik vind ze heel geslaagd.  Foto's betaald en dan richting opa. Daar moesten wij een kleed/hemd voor mij ophalen. Ik ben er in geslaagd om iets te kopen voor mij wat mijn dochters al hebben.  Nu kunnen wij dus af en toe hetzelfde aantrekken.  Volgens Mistir zal iedereen dan zien dat ik haar mama ben.  Ik ben wel blij dat ze dit zegt, geeft me echt het gevoel dat ik haar mama mag zijn.

 

Wij zijn dan nog een keertje op bezoek geweest in het rusthuis waar oma werkt.  Opa nam mijn kinderen op sleeptouw en ging ze aan een aantal oudjes tonen, de trotse opa..... 

 

Dan gingen wij richting huis en vrij kort daarna lagen mijn meisje in hun bed.  Maandag was het terug school en terug wennen aan dat ritme.

 

Gisterenavond ben ik naar Lily allen geweest in de AB in Brussel. Was superleuk, alleen had ik de pech dat er een hele lange meneer voor mij stond.  Dus heb ik niet zo veel gezien, maar des te beter geluisterd en staan dansen. 

Vandaag had ik een dagje verlof, zo kon ik een uurtje langer slapen. Maar helaas was Abigail al om kwart na vijf wakker. Super, en mijn humeur was op dat moment, grrrrrrrrr

Het lukte niet meer op haar te doen slapen. Eenmaal ze wakker is, is ze wakker.  Tot half zeven kon ik in mijn bed blijven, maar toen heb ik het opgegeven....

 

Deze middag zijn wij naar de musical 'jungleboek" geweest.  volgens de kaarten en volgens de website begon de voorstelling om 14.00 uur.  Helaas was er een fout gebeurd door het boekingskantoor, want op ongeveer de helft van de verkochte kaarten stond 14.30 uur. Gevolg om 14.00 was de zaal maar voor de helft gevuld en werd er omgeroepen dat de voorstelling pas om 14.30 zou beginnen, hierdoor zou de pauze maar 5 minuten duren.  Het was superleuk, ik heb me toch goed geamuseerd en de kinderen die vonden het ook leuk. Vooral toen ze ontdekten dat Carima van Spring meedeed. Ik heb na de voorstelling de CD gekocht, dus de komende dagen gaan wij hier volop meezingen (spijtig voor de buren....)

 

Nu ga ik me nog wat bezig houden met de sjaal voor Mistir. Ik ben voor mijn dametjes een sjaal aan het breien (voor de koude winterdagen,dus).  Die van Mistir zou ik graag nog deze week afkrijgen.

 

Morgen mogen wij de ticketten voor Eurodisney gaan halen.  Joepie, nog 18 keer slapen..... 

 

En morgen is nonkel Pascal jarig, hiep hiep hoera, lang zal hij leven.....en weer een feestje.

 

Nu nog even verder werken aan de sjaal en dan naar bed.

 

Slaaplekker

20:31 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Mistir Op 10 Maart, maken we er een SUPPERLEUK feestje van...

Daag

Gepost door: Lieselotte | 01-03-07

Prachtige foto's van het speelgoedmuseum!!!
Ik ben te laat om Mistir op tijd een grote proficiat te wensen, ik zal het in het oog houden voor de volgende keer! Het zag er mij in elk geval een gezellige dag uit!
Veel groetjes!

Gepost door: Isabel | 01-03-07

te laat Sorry te laat, maar hopelijk hebben jullie toch een fijn verjaardagsfeestje gehad.

Gepost door: Geert | 03-03-07

De commentaren zijn gesloten.