04-03-07

karnaval

Hey,

 

Gisteren was er, zoals jaarlijkse gewoonte, een karnavalbal op school.  Dit is iets waar mijn dochters echt naar uit keken.  Luide muziek, veel dansen met vriendjes, maar vooral met hun vriendinnetjes.

 

Hun danspakjes hingen al een paar dagen klaar. Tante Silvia was zo lief om ze komen smincken. En ze waren echt heel mooi. Dank je wel, zusje...een dikke pluim en twee dikke zoenen van Abigail en Mistir.  Jullie moeten maar eens gaan piepen bij de foto's om te zien hoe ze waren.   Er staan ook nog een paar sfeerbeelden van het feest bij.

 

Zoals elk jaar, en dat wordt ondertussen ook een traditie, sluiten wij het feest af.  Eerder kregen wij Abigail niet van de dansvloer en zoals altijd moet Mistir hier ook niet onderdoen.  Dit jaar stond ze ook vrolijk mee te dansen, dat in tegenstelling tot haar strijkplankdans van vorig jaar.  Ze hadden trouwens allebei pijn aan hun voeten....  tja hoe zou dat nu komen.

 

Vandaag heb ik Mistir terug een nieuw kapsel gegeven. Ben er niet zo tevreden van.  Maak nog wel een keertje een foto.  Maar ik ben deze morgen bijna drie uur bezig geweest om de vlechten los te maken en dan vier uur om nieuwe vlechten te maken.  Dus over vandaag kan ik niet zo veel vertellen. 

 

Morgen moeten de kinderen een briefje naar een vriendje of vriendinnetje schrijven.  Ze zijn bezig met het onderwerp : de post. Nu gaan ze bekijken welke weg een brief aflegd. Ze hebben allebei iemand uit het eerste leerjaar gekozen.  Ben benieuwd wat ze gaan schrijven en ook of ze een briefje terug zullen krijgen. 

 

Ik ga mijn dametjes in bed stoppen.

 

Toedeloe

 

 

18:39 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

De foto's zijn weerom schitterend!!
Het zag er in elk geval een leuk feestje uit...

Amai, zo lang werk voor da kapsel zeg, kan niet anders dan er wel goed uitzien, niet?

Tot Zaterdag...

Liefs

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 04-03-07

Hoe leuk! Hoi, wat leuk zeg! Sara heeft ondertussen ook al een roze kleedje bemachtigd.. nu leeft ze helemaal in een sprookje. Hihi..
Groetjes,
Vé x

Gepost door: | 06-03-07

Wat een prachtige foto's!!!
Ik voelde mij zelf helemaal in carnavalsfeer!

Vele groetjes,

isabel

Gepost door: Isabel | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.