11-03-07

Mistir haar verjaardagsfeestje

Hoi,

 

Mijn twee feestneuzen hebben deze morgen zo lief geweest om mij te laten slapen. Ze zijn alleen beneden gekomen en hebben zich toch wel een uurtje alleen bezig gehouden. Ze waren toen ik beneden kwam samen aan het puzzel. Mistir had gisteren een puzzelbal van Winkx gekregen.  Het was in ieder geval zalig om zo wakker te worden. 

 

Bovendien is het zonnetje hier aan het schijnen....wat de lentekriebels alleen maar aanwakkert.

 

Het feestje van gisteren was superleuk.  Rond twaalf uur kwamen Nicole, François en Lieselotte langs.  Dat was al feest voor de kinderen. Na de pannekoeken, kwam tante Wollie aan.  Dit is een mevrouw die feestjes organiseert rond een bepaald thema. Voor Mistir was dit een elfenfeestje.  Als jullie benieuwd zijn, ze heeft ook een website.  http://www.tantewollie.be/index.htm.  Tante wolie heeft dit schitterend gedaan. 

 

Bij aankomst begon ze onmiddellijk de tafel te versieren, met een soort satijnen doeken en dan kandelaars erop, ze had bordjes en bekertjes mee.  En iedereen kreeg snoepjes op zijn bordje en bekertje.

 

Toen de kinderen aankwam werd er eerst een spelletje gespeeld, en de pakjes opgedaan.   Daarna begon het elfenavontuur. Was echt wel tof in elkaar gestoken en de kinderen (vooral de meisjes dan) gingen mee in het verhaal.  Ze werden verkleed en werden gesminckt, er waren hier dan plots konijntjes met elfenvleugeltjes en prinsesjes, er was zelf een vampier, een leeuw en griezel. 

Het was heel rap vijf uur.  De papa's en mama's kwamen hun kroost terug op halen.  En dan kon het opkuisen beginnen. 

 

Ik heb alle foto's op mijn space gezet. Als jullie nieuwsgierig zijn, zeker eens gaan kijken.

 

We hebben hier gisteren trouwens nog iets lekkers ontdekt... gesuikerde kikkererwten. Gekocht in een turks winkeltje hier in de buurt en superlekker.... je kan er echt niet afblijven. Een van onze bezoeksters vond dit trouwens ook heel lekker. Alleen de suiker... niet al te best voor de lijn. Ik heb hier vandaag wel een grote strijk te doen en met het goede weer ga ik ook veel wassen en die buiten hangen... dat compenseert dan weer wat.

 

Er is ondertussen bij een collega adoptiemama in spé heel wat te doen rond haar poll. Ze heeft belangrijk nieuws te melden, alleen wil ze ons blijkbaar heel nieuwsgierig maken.  Jullie moeten maar eens gaan kijken op de site van Nicole (link hiernaast).

 

Ik moet trouwens voor Nicole nog een aantal dingen doen, als alles goed gaat, zullen jullie daar een primeur zien van iets van bij ons.  Dus ga maar regelmatig eens op haar site kijken. 

 

Voor iedereen een zonnig zondag. 

 

 

 

 

11:36 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

een fijne zondag, en het zonnetje wakkert inderdaad de lentekriebels aan :)
groetjes SwAp

Gepost door: sweet appeltje | 11-03-07

Wat een leuk feestje! Ik vind ze allebei prachtig geschminkt! Vandaag nog eens kunnen genieten van het zonnetje, en hopelijk mag dat hier nog lang zo blijven, zalig gewoon!
Heel veel groetjes,
Isabel

Gepost door: Isabel | 12-03-07

De commentaren zijn gesloten.