31-03-07

stilletjes

Hallo,

 

Het is mij eigenlijk nog eens gelukt om nog wat te schrijven. 

 

De kinderen zijn begonnen aan de paasvakantie. Ze hadden hier weer hele goede toetsen mee. Allebei eens 10/10 en Abigail 18/20 en Mistir 17/20. De vakantie kan beginnen......

 

Straks ga ik nog even langs in de knutselwinkel. Abigail wil deze week poppetjes maken met een zacht hoofdje.   Ik ga dus maar wat raad vragen aan de mevrouw van de winkel.   Er staat dus al zeker een namiddagje knutselen op het programma. 

 

Morgen gaan wij naar het verjaardagsfeestje. Er komt een kinderdisco, en dus onnodig te vertellen dat de kinderen dit heel goed zien zitten.  Nog juist een cadeautje gaan kopen.  

 

Deze morgen zijn de kinderen samen met papa gaan kijken naar de atletiektraining. Dinsdagavond mag Mistir de eerste keer meedoen.  Maar ik heb wel een groot probleem (mijn kinderen gaan hier nogal voor mijn conditie zoeken).  Abigail moet van 17.30 tot 18.30 uur dansen en Mistir gaat dus van 18.00 uur tot 19.30 uur gaan trainen.  Dus eerst met mijn twee meisjes naar de dansles, Abigail afzetten met Mistir naar de piste.  Dan Abigail gaan oppikken om dan Mistir te gaan halen.  De sporthal voor te dansen is ongeveer een 700 meter van ons deur, atletiek is ook zo'n 700 meter van ons deur maar helaas de andere richting.  Dinsdag wordt dus ook mama's sportavondje.  Aja, het is maar tot aan de zomervakantie, want in september gaat Abigail op maandag gaan dansen.  

 

Voor de rest heb ik niet zoveel te schrijven.  Dus stop ik er maar mee. Tot later.

 

En allemaal genieten van het zonnetje.....

 

 

13:57 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb je advies opgevolgd... en geniet van het zonnetje! Ik wens jullie een schitterende paasvakantie toe!
Groetjes, Isabel

Gepost door: Isabel | 02-04-07

De commentaren zijn gesloten.