05-04-07

mama is een plank

Hoi, 

 

De vakantie is voor mij ook begonnen... Vanaf morgen ben ik thuis tot en met zondag 15 april.... en ik ga hiervan genieten.

 

Mistir is hier weer ongelooflijk haar zelf.  Gisteren ging ze terug naar haar atletiektraining. Om op te warmen moeten ze eerst een paar rondjes lopen.  Toen haar dat werd voorgesteld, keek ze naar mij  en ze zei : " zeg mama, ik ga niet lopen, ik ga me nu niet moe maken en straks die oefeningen niet meer mee kunnen doen."  Heb haar maar geantwoord, dat ze ofwel ging lopen ofwel gingen wij naar huis.  Ik probeerde haar ook duidelijk  te maken dat dit bij de training hoorde. 

 

Toen wij terug thuis kwamen, stond er lekker pompoensoep op ons te wachten. En ik moet zeggen, dit deed erg deugd, vooral voor Abigail en mij. Wij hadden toch wel anderhalf uur stilgestaan. Hoewel de zon scheen, was het allesbehalve warm.

Tijdens het eten van de soep zei Mistir : "mama, gij zijt een plank, hé." "Hé, alléé bedankt voor het compliment" Voor degene die mij kennen, ik behoor niet echt tot de plankmodellen. Mistir antwoordde hierop : "mama, ik ben hier een negerke en gij zijt een plank" " "ah ja, ik ben blank". 

Ondertussen liggen ze hier nog ferm te tetteren in hun bed.  Ze geraken blijkbaar niet uitgebabbeld, en ik vraag me soms af, of dit zo blijft tussen die twee. Die kunnen elkaar niet echt missen. Ruziemaken blijft hier beperkt, en ze zijn bijna de ganse dag tegen elkaar aan het babbelen.  Ik voel me echt gelukkig met die twee prutsen. 

 

Morgen gaan ze bij mijn vriendin. Zij woont in Spanje, maar is nu eventjes in Belgie. De kinderen kijken er wel naar uit om daar te gaan spelen.  Ondertussen kan ik hier nog wat voorbereiden voor de paashaas. Vanmiddag heb ik al bij de bakker geweest om broodjes te bestellen en de bakker brengt alles naar huis. Kunnen wij nog eens uitgebreid ontbijten.

 

Ik ga nu nog wat studeren en dan nog wat luieren, voor ik naar bed ga. 

 

Ajuu, zonder paraplu;

 

 

 

19:17 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Angelique Geniet maar ferm van je verlof en van de meisjes!
Dat van die plank ziet ze wel goed hé;-)

Groetje,
Nicole

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 06-04-07

Wat een titel!
Mistir kan het wel uitleggen hé, hihi.
Maak er een prachtig paasweekend van!

Groetjes,
Isabel

Gepost door: Isabel | 07-04-07

De commentaren zijn gesloten.