08-04-07

de paashaas

Hallo,

 

Hebben jullie ook bezoek gekregen van de paashaas.  Hier is hij in ieder geval langs geweest.   De eitjes lagen over de ganse tuin verspreid.  Mijn dochters vonden het super.  Het was ook leuk om ze bezig te zien.... allebei in een kort slaapkleedje met hun laarzen onder.  En maar verzamelen.

 

De paashaas had ook nieuwe kleren mee.  De meisjes vonden de kleren best oké, maar snapten niet zo goed dat de paashaas de juiste maten mee had en ze kregen hetzelfde. (slimme paashaas, hé). 

 

Ze kregen ook een soort opblaasbare plank om te gaan zwemmen. En je raadt het nooit,  zij zijn naar het zwembad. Papa kon toch maar niet weerstaan aan alle "asjeblieft" en "please" en allebei met hele treurige oogjes, hihihihi en papa smelt weg en gaat naar het zwembad.  Ben benieuwd of de plankjes nog dienst zullen kunnen doen, want ze waren heel enthousiast en ik ben zeker dat de plankjes zullen gebruikt worden in de glijbanen.

 

Morgen gaan we een dagje naar de efteling. Mistir was eerst helemaal niet zo enthousiast. Ze vroeg om toch maar naar plopsaland te gaan.  Mistir wil enkel naar dingen gaan die ze al kent, zijnde plopsaland en Eurodisney. We zijn dus maar al een keertje virtueel op bezoek geweest in de Efteling en er staan atrakties die over kop gaan en die wild zijn..... dus Mistir is overtuigd dat ook de Efteling leuk zal zijn.  En het zonnetje zal van de partij zijn, meer moeten wij niet hebben.

 

Vanavond gaan we nog spaghetti gaan eten. Er is hier een tijdje geleden een rookvrij-cafe opengegaan en de uitbater gaat dit weekend voor de eerste keer veggiespaghetti maken, dus mogen wij voor proefkonijn gaan spelen (wel toepasselijk op deze paasdag).  Ben wel benieuwd, maar ik begin al honger te krijgen. 

 

Ondertussen ben ik ook aan de uitnodigingen voor de meisjes hun lentefeest begonnen.  Heb iets leuks gevonden en als het af is, maak ik er wel een foto van om op mijn blog te plaatsen. Het wordt een tuinfeestje in de tuin van mijn ouders, op 27 mei. Het eigenlijke feest is wel op 5 mei maar dan gaan ze de ganse dag naar planckendael en is er daarna nog receptie, dus ja.  Mijn moeder moet om de veertien dagen werken, en heeft die dag vrij.  En maandag 28 mei is er geen school.  

 

Ik ga nu nog wat verder werken aan mijn uitnodigingen en wens iedereen nog een leuke, zonnige paasdag en vooral niet al te veel paaseieren eten.

 

Groetjes,

 

15:31 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lieve familie Veel plezier vandaag in de Efteling en ik ben er zeker van dat Mistir er na vandaag nog zeker eens naartoe zal willen!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 09-04-07

De Efteling en de Paashaas waren beiden blijkbaar een groot succes! Zo'n mooie verhalen hier!!!!

Groetjes,
Isabel

Gepost door: Isabel | 11-04-07

De commentaren zijn gesloten.