11-04-07

terug

Hiephiephoi,

 

Mijn kindjes zijn terug thuis. Zot hé, maar ik heb ze gemist en zij mij ook een beetje. Mistir vloog me hier letterlijk om de hals en daarna kreeg ik de nodige zoenen van Abigail.  Leuk hé. 

 

Het was hier deze morgen echt heel stil. Rond 17.00 uur waren ze terug, en eigenlijk is het vrij stil gebleven. Ze waren, zoals voorspeld toch vrij moe.  Hoe waren wij vroeger ?????

 

Wij hebben hier nog wat pudding gemaakt en rond half acht zijn ze gaan slapen. Ben wel benieuwd om welk uur ze me zullen wakker maken.  Ik wed rond 7 uur. 

 

Vrijdag moet mijn vader geopereerd worden aan zijn hand, hij moet hiervoor een nachtje op logement in het ziekenhuis.  Wij gaan hem vrijdag in de late namiddag een bezoekje brengen en waarschijnlijk gaan mijn kindjes dan mee met oma (kwestie dat oma niet alleen in haar huis moet zitten, mama mag dat wel). Zaterdag zullen zij waarschijnlijk bij mijn zus zijn en zoals we vandaag afgesproken hebben zullen wij hen zondagmorgen gaan ophalen.  Maar we zien wel.  

 

Voor morgen hebben we nog geen plannen, maar ik denk dat ik het rustig hou.  Mistir is hier trouwens heel flink aan het hoesten.  Ik zou het liefst hebben dat ze daar maandag vanaf is. Dan mogen mijn knuffelmeiden terug naar school en dat vinden ze precies niet echt spijtig.  Nog twee maanden en dan is het grote vakantie.  Zit het eerste leerjaar er al op.....wat gaat een jaar toch vlug. 

 

Groetjes,

 

21:11 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad,wat gaat een jaar toch snel...maar voor het eerst, zou ik willen dat we al een half jaar verder waren;-)
Veel beterschap gewenst met je vader zijn hand...hopelijk is het niet te erg?

Liefs,
Nicole

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 12-04-07

Hopelijk is de operatie goed verlopen en kunnen jullie allemaal genieten van het prachtige weekend.

Groetjes,

Isabel

Gepost door: Isabel | 14-04-07

Ja de tijd gaat snel(en als je al wat ouder bent) dan gaar het precies nog wat sneller.Maar het is nu de eerste keer dat ik wouw,dat we nu al een half jaartje verder waren.
Veel beterschap met je vader
Fijn dat de kinderen weer graag naar school gaan
Liefs

Gepost door: oma els | 14-04-07

Dank je wel voor de knufjes, ben er zeer blij mee;-)

Groetjes

Gepost door: Nicole | 15-04-07

De commentaren zijn gesloten.