16-04-07

terug school

Hey,

 

De eerste schooldag na de vakantie zit erop.  De meisjes waren heel blij dat het terug school was en waren dan ook op tijd (zeven uur) wakker en vooral heel vrolijk. 

 

Toen ik ze om half vier terug ging  halen, waren ze nog vrolijker.  Ze mogen van hun juf zedenleer nu vrijdag hun lievelingskleren aandoen. Helaas ging de vrolijkheid over toen ze van mij te horen kregen dat hun lentefeest kleren niet mochten aandoen.  Het zou er mooi voorkomen, volledig in het wit.....   Ze mogen wel een foto meenemen, maar ze beslisten allebei dat ze nog wel lievelingskleren hebben en ik zal vrijdag dus wel zien wat ze hebben gekozen. Ben dus benieuwd.

 

Ze hebben blijkbaar ook een stagaire in de klas en ze gaan woensdag tuinkers zaaien. Hiervoor moeten ze een botervlootje of iets in die aard meenemen.  Abigail haalde hierop een grote doos (lees, de grootste doos die wij hebben) uit de kast. Hier kon dus veel in. Ben er toch wel zeker van dat dit niet de bedoeling kan zijn.  Spijtig voor haar, maar het wordt een kleiner modelletje.

 

Deze middag vertelde een collega dat ze vorige week mijn kinderen was tegengekomen toen ze boodschappen aan het doen waren.  Ze vond het superleuk om ze tegen elkaar zo bezig te zien. Abigail was blijkbaar ne ferme uitleg aan het geven, die Mistir dan voorzag van commentaar. Kan me levendig voorstellen wat ze bedoelde, maar het is natuurlijk wel leuk als andere mensen lieve dingen over mijn kinderen zeggen.  Soms vraag ik me ook wel af, wat ze nu nog tegen elkaar kunnen vertellen.... ze zijn 24 op 24 uur bij elkaar.

Maar ach, het is wel leuk dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden.

 

Mistir is ondertussen ook gewisseld van kapsel. Ze heeft terug kleine vlechtjes en ziet er nu ook terug wat jonger uit. Geen extensions meer, waar door het ook wat minder weegt (vooral als het nat is) , wat rapper droogt na het douchen, zwemmen, in bad gaan en waterpret. Ze was weer eens best tevreden.  

 

Voor de rest geen nieuws meer, en wens ik iedereen een prettig avond en een goede, niet al te warme nacht.

 

 

20:03 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fijn dat de eerste schooldag goed verliep!
Ben eens benieuwd naar Mistir's haar;-)

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &...broertje Addis | 18-04-07

Wat een droom! Ik vind het echt fantastisch hoe ze van elkaar houden. Heerlijk om te lezen...
Heel veel groetjes,

Isabel

Gepost door: Isabel | 19-04-07

De commentaren zijn gesloten.