26-04-07

bijna weekend

Hallo,

 

Hier ben ik weer.  Bijna een weekje geleden dat ik nog iets geschreven heb. Maar helaas, ik heb een paar dagen in bed doorgebracht.  Keelpijn, hoofdpijn, koorts...  maar het is voorbij.  Ik behoor inmiddels weer tot de werkende bevolking.

 

Met mijn dochters gaat het prima (behalve het hoesten).  Ze genieten vooral van het goede weer, vooral omdat de topjes nu worden bovengehaald. En dat is super. 

 

Volgend weekend gaat het openlucht zwembad hier open.  En ik hoop dat het dan nog goed weer is, kunnen mijn waterratten zich uitleven.

 

Voor de rest is het ier een vrij gewone week geweest.  Ze gaan heel graag naar school en genieten nu ook allebei dat ze kunnen lezen.  Mistir gaat nu af en toe naar de taakleerkracht en ze maakt een enorme vooruitgang.  Ze begint ook graag te lezen, want af en toe zit ze nu op haar eentje in een boek te lezen.  Is natuurlijk wel super. 

 

Ze zijn nu volop bezig met het schoolfeest. Ze mogen er niets van vertellen, maar ons Abigail kan echt haar mondje niet houden.  Ze zit dan zo enthousiast te vertellen, terwijl Mistir dan met een hele boze blik naar haar kijkt (zo van ja,ja vertel maar alles).  Het is wel grappig. 

 

Abigail heeft het ook terug bijgelegd met Cisse. Het is terug in orde en ze gaan terug trouwen. Maar dan nog een paar jaar wachten (oef). Het is eigenlijk wel leuk om die twee bezig te zien. 

 

Ze gaan ondertussen ook samen naar de winkel. Toen ze terugkwamen vertelde Abigail dat ik heel rijk ging worden. Moet eerlijk zeggen dat ik hier wel heel benieuwd naar was.  Ze hadden 1 briefje (van 20 euro weliswaar) meegekregen. Maar Abigail had er wel mooi voor gezorgd dat ze nu twee briefjes hadden en zelfs nog stukken.  Ik heb dan samen met haar het geld zitten tellen. En ik moet toegeven, ze was ontgoocheld omdat ze nu toch minder meehad. (wou ergens ook dat haar theorie klopte, man, man man, wou zou ik veel gaan schoppen).

 

Morgen heb ik een afscheidsfeestje van mijn baas, maar ik probeer om zaterdag nog eens een berichtje te posten.

 

Hou jullie allemaal goed en geniet van het zonnetje en van de vriendschap.

 

Groetjes,

 

 

19:52 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dag fijne familie Angelique, fijn dat je weer beter bent, ziek zijn met 30° valt niet mee hé!

Ja, een kind dat niks spannends mag vertellen is niet gemakkelijk! ze heeft het bijgelegd met de Ciss...dat is ook al iets hé;-)

Groetjes,
Nicole & co

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 28-04-07

Hey... bedankt voor het bezoekje aan mijn blog en wat heb jij mooie dochters zeg!!!
En Wouter Deprez moet je echt eens gaan bekijken,de moeite waard!!
Groetjes

Gepost door: Curly | 28-04-07

een hele fijne zondagg ewenst. groetjes van kristalvrouwtje

Gepost door: kristalvrouwtje | 29-04-07

ik kom je een fijne zondag wensen. groetjes van kristalvrowtje

Gepost door: kristalvrouwtje | 29-04-07

Blij dat je alweer beter bent.

Hopelijk kunnen jullie er een schitterend weekend van maken.

Heel veel groetjes,

Isabel

Gepost door: Isabel | 29-04-07

heb je blog is gelezen het zeer fijn geschreven groetjes

Gepost door: babel | 30-04-07

De commentaren zijn gesloten.