30-04-07

verlof

Hoi,

 

Het weekend is terug aan de rug, maar we kunnen nog genieten van twee daagjes verlof. 

 

Gisteren zijn we naar het verjaardagsfeestje van Tuan geweest. Was superleuk. We moesten om 10.00 uur in de binnenspeeltuin zijn. Eerst genieten van een lekker ontbijt.  Dan konden de kindjes gaan spelen en de mama wat babbelen.  Het was wel leuk, onze kindjes waren een internationaal gezelschap. Abigail was het witteke, Mistir en Y uit Ethiopia, L en T uit Vietnam en V uit Cambodja. 

 

Er was ook heel weinig kindjes in de speeltuin.  Gelukkig voor ons (waarschijnlijk iets minder voor de uitbaters van de binnenspeeltuin) 

 

In de namiddag zijn mijn kindjes naar de buitenspeeltuin geweest. Konden ze zich nog wat verder uitleven.  Voor ons Mistir echt nodig, want hoe warmer het wordt, hoe meer energie ze heeft.  

 

Voordat ze gingen slapen kregen zij nog een verhaaltje van een vriend van ons. Die leest nu terug jeugdboeken en als het vakantie of verlengde weekends zijn, komt hij het boek in stukjes vertellen. De kinderen kijken hier echt wel naar uit. Nu leest hij voor uit Moris Besjoer van Anne De vries (denk ik,toch). 

 

Vandaag is Alessandro bij ons.  Hij is het zoontje van mijn zus.  Zijn zusje zou ook meekomen, maar is ziek.  Ze zijn hier ondertussen heel leuk aan het spelen met al de auto's.  Vooral Abigail en Alessandro gaan op in hun spel.   Straks gaan ze naar de speeltuin en ik ga ze begeleiden. Drie kids voor papa alleen, het lijkt me wat veel.

 

Tot later.

 

 

13:08 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ja , ik vond het ook leuk.
Wou hier gewoon eens een berichtje zetten hoor.
En ... ik wacht vol ongeduld oop de foto's ...

Dikke X

Gepost door: ??? | 01-05-07

ja... om alleen op stap te gaan met drie kids moet je het gewend zijn...allee,dat is toch wat ik vaak te horen krijg ;-)
Groetjes

Gepost door: Curly | 02-05-07

Terug weer wat bijgelezen, alles ongeveer terug in orde!

liefs

Gepost door: François, Nicole, kinderen & broertje Addis | 03-05-07

De commentaren zijn gesloten.