05-05-07

lentefeest

Hoi,

 

Mijn meisjes vieren vandaag hun lentefeest.  Ze zijn hier deze morgen vertrokken voor een dagje Planckendael. Nu ja, dagje, om half vijf zijn ze al terug.  Wij mogen hen dan oppikken en meegenieten van de receptie. Ben wel benieuwd.

 

Ik moet jullie zeker niet vertellen dat ze hun dagje wel zagen zitten.  Het inslapen ging gisterenavond heel moeizaam. Bovendien heeft Mistir nog eventjes voor tandarts gespeeld.  Met als gevolg dat ik naar boven mocht en lakens mocht verversen en haar een beetje bloedvrij maken. Ze vond dat haar tand al lang genoeg een beetje los stond en ze heeft hem dan maar uitgetrokken. Moet wel pijnlijk geweest zijn.  En vooral heel bloedering. Ik moet, eerlijk gezegd, wel toegeven dat ik enorm schrok toen ik in hun kamer kwam.  Maar goed, de tand zit nu veilig in haar tandendoosje en nu kan de andere tand (die er al een hele tijd achter stond) de juist positie innemen.

 

Vanmorgen, nog geen half zes, stond Abigail al aan ons bed. "tijd om op staan, anders zullen wij te laat zijn". Geprobeerd om haar nog eventjes bij mij te houden, maar na 10 minuten dus toch maar opgestaan. 

 

Om acht uur moesten wij aan het zwembad zijn en daar werden ze verwelkomt door hun juf zedenleer.  De bussen kwamen aan, en weg waren ze.

 

Gisteren hadden ze ook hun rapport mee. Het was weer supergoed. Abigail terug 90 % en Mistir zit ook terug in de buurt. Ze heeft echt goed bijgebeend.  Hier zit dan ook weer een supertrotse mama. Het ziet er dus naar uit dat ze volgende jaar samen naar het tweede kunnen gaan. Mistir begint nu ook plezier te krijgen in het lezen en dat is toch wel fijn. Voor rekenen heeft ze eigenlijk nooit echt problemen gehad.

 

Er is trouwens gisteren nog iets leuks gebeurd.  Mistir zei toen ze in bed lag : "mama, je bent de allerliefste mama van de hele wereld". Het kwam zo plots en zo spontaan, en ik moest heel, maar dan ook heel hard slikken.  Tegelijkertijd sprong ik bijna een gat in het plafond. Ik was zo blij dat uit haar mond te horen.  Zonder dat Abigail dit eerst een paar keer zegt, of dat er een reden is dat ze dit zeggen. Bv als ze graag een snoepje willen, kunnen zij dit nogal eens zeggen.  Het gaf mij echt een goed gevoel. 

 

Ze heeft het altijd wel een beetje moeilijk omdat ze haar mama Ethiopia kwijt is. Ze praat er vrij veel over en ik probeer hier ook rekening mee te houden.  Ik had haar deze week gezegd dat ik haar moederdagcadeautje aan de tekening van haar mama zal zetten. Wij zullen het cadeautje een beetje delen.  Ik zie en voel dat ze dit toch wel appriciĆ«ert dat ik haar mama niet vergeet.  Zij heeft me trouwens een hele lieve, leuke, mooie,... dochter gegeven.

 

nu ga ik nog wat rommelen en mij klaarmaken om om half vijf op de receptie te zijn. 

 

Ik breng nog wel verslag uit.

 

Alvast een prettige dag.

12:47 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat aan de dametjes met hun lentefeest, maak er nog een fijne avond van!

Leuk hetgeen Mistir je toefluisterde, als ik zoiets hoor, wordt ik altijd een beetje sentimenteel;-)

Liefs
Nicole & co

Gepost door: François, Nicole, kinderen & broertje Addis | 05-05-07

Have fun Dikke proficiat met hun lentefeest en heel veel plezier gewenst! We kijken al uit naar de foto's ;o)

Gepost door: Tania | 05-05-07

Ik hoop dat jullie ondertussen een hele fijn dag achter de rug hebben en dat jullie genoten hebben van jullie lentefeest!!!!

Dametjes, ook nog proficiat met jullie rapporten!!!

Angelique, 't is altijd fijn lezen hoe het met jou en je gezinnetje gaat en ja ... als daar dan weer zo'n mooie anekdote tussen staan ...echt super!

heel veel groetjes
xxx
Chantal en co

Gepost door: Chantal | 05-05-07

Maak er nog een mooie avond van!

Nog eens een proficiat met hun schitterende punten.

En ook ik krijg het warm van wat Mistir zei...

PS Morgen is het hier een communiefeestje, ik ben ook al benieuwd/ en zenuwachtig!

Gepost door: Isabel | 05-05-07

Proficiat Wens je twee flinke meiden ook van mij een dikke proficiat voor hun lentefeest ! Hopelijk hebben jullie ook van de receptie genoten. Morgen is het hier ook van dat, Toon mag van mij wel wat langer in zijn bedje blijven liggen ;-), alhoewel, het zijn hier ook vroege vogels hihi !
Veel groetjes,
Greet

Gepost door: Greet | 05-05-07

een hele fijne zondag gewenst groetjes van de wensbox

Gepost door: wensbox | 06-05-07

prettige zondag groetjes van kristalvrouwtje

Gepost door: krstalvrouwtje | 06-05-07

Wat fijn dat jullie meisjes zo een mooi Lentefeest gehad hebben.
Dikke knuffel voor hen

Gepost door: oma els | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.