06-05-07

Planckendael

Hey,

 

We werden dus om half vijf in de school verwacht. Het was er al superdruk, maar nog geen lentefeestkindjes te zien.  Na een half uurtje wachten kwam er dan iemand vertellen dat ze in de file zaten.  Wie zou dit nu verwachten op een zaterdag. 

 

Ik had op zich wel een beetje medelijden met de kindjes die in de bus zaten.  Er zijn leukere dingen om een leuk dagje mee af te sluiten.  Kwart na vijf kwamen de bussen eindelijk aan, en mochten de feestvarkentjes het podium op.

 

Abigail was heel hard haar best aan het doen om ons tussen de  massa mensen te vinden. Haar oogjes keken precies de hele tijd de verkeerde kant uit. Hoe hard we ook zwaaiden, ze keek over ons heen.  Haar oogjes begon echt paniekerig te staan. Gelukkig zat Mistir achter haar en had zij ons vrij vlug gezien. 

 

Er volgde een speach. Was heel mooi, maar het enige wat ik echt onthouden heb is dat de kinderen ook dankbaar naar hun ouders moesten zijn. Zij hadden immers gezorgd dat de kindjes meekonden naar Planckendael. De mama's kregen allemaal een witte roos van hun kindjes.  Ik stond daar heel fier met mijn twee rozen.  De kinderen kregen ook nog een cadeautje. Dit was een hele mooie rugzak.  Er was een kaartje bij met de volgende tekst :

"Met een rugzak de lente in !"

"gelukzak. Altijd handig, zo'n rugzak. En leuk dat je hem niet moet betalen met je eigen zakgeld. Want je krijgt een rugzak van ons cadeau. In zo'n rugzak kan je veel kwijt: schoolgerief, fruit, frisdrank en andere versnaperingen. Weet je wat ? Deel af en toe met een ander. Dan schijnt de lentezon voor iedereen, en is iedereen een gelukzak."

 

Na de toespraak kregen wij een receptie aangeboden. Witte wijn en hapjes. Was heel lekker.  Bedankt.

De kinderen kregen frisdranken en een grote tafel met snoep.  De kinderen hadden al vrij vlug een speeltuintje gevonden en een tennisveld en zijn daar de hele tijd aan het spelen geweest. Vond ik een voordeel, want ze hebben heel weinig gesnoept. 

 

Nog eventjes met de juf van zedenleer gepraat. Dit is echt wel een toffe madam.  De kinderen zien haar ook wel graag. En kijken echt wel uit naar de uurtjes les van haar. Ze beginnen trouwens op maandag altijd met zedenleer. 

 

Ik ga nu nog wat strijken en dan eten maken.

 

Voor iedereen een prettige zondag en tot later.

 

 

10:19 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik kom je even een hele goeie maandag wenzen. was het gezellig op school? met die lente kinderen?
heel veel groejtes van de wensbox.

Gepost door: wensbox | 07-05-07

goeden morgen ik kom je even een hele fijne maandag wensen.
en doe maar lekker je best op school.
heel veel groetjes van kristalvrouwtje.

Gepost door: kristalvrouwtje | 07-05-07

Dat klonk echt een geslaagde dag. En vooral een geluk dat het mooi weer gebleven is... vandaag zou dat toch een (kleine) ramp geweest zijn. Dat is trouwens wel héél fijn dat je 2 rozen kreeg, en dan nog van 2 prachtdochters!

Groetjes, Isabel

Gepost door: Isabel | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.