13-05-07

schoolfeest

Hoi,

 

Vandaag was het schoolfeest voor de kinderen.  Ze moesten er om 14.00 uur en het optreden begon om 14.45 uur. 

 

Ze waren supersuperzenuwachtig.  Niet te doen.   En het optreden was kort, maar wel mooi.  De oma's en opa vonden het ook mooi.  Bovendien heeft oma gevraagd of de meisjes geen zin hadden om eens te gaan dansen in het rusthuis waar oma werkt.  Ik moet jullie niet vertellen hoe blij ze hiervoor waren. Maar ze zullen best wat mogen oefenen.

 

Na het optreden, zijn wij  nog eventjes op school gebleven om wat spelletjes te doen.  Maar op zo'n dag is het superdruk en omdat ze blijkbaar regen verwachtte stonden de meeste tafels en stoelen binnen.  De zon scheen en dus bleef iedereen buiten.   Rond 17.00 uur waren we terug thuis. En hebben we lekkere aardbeientaart gegeten.  (was een hartjestaart)

 

Voor moederdag hadden ze allebei een bloempotje geschilderd. Dat van Abigail was heel sober in paars en rood.  Ze dacht dat ik een effen potje heel mooi zou vinden.  Mistir had hartjes en bloemetjes geschilderd.  In het potje zat een versierde houten lepel dat een bloemetjes moest voorstellen. Echt heel mooi. Ze stonden echt te glunderen toen ze mij dit eindelijk mochten afgeven.

 

En vorige donderdag hebben ze allebei heel goed gelopen. Mistir was 7de en Abigail eindigde 25. Ze liepen in groepjes van 45(ongeveer), per leerjaar en jongens en meisjes apart.  Mistir kreeg een kaartje waarop ze tot november gratis naar de atletiek mag.  Haar vriendinnetje heeft ook goed gelopen en gaat binnenkort mee naar de atletiek.  Is wel super natuurlijk.   Abigail was ook wel best tevreden.  Uiteindelijk is ze de kleinste van de klas. 

 

Voor de rest niet veel nieuws te vertellen. Er komen drukke dagen aan...... en nog 22 keer slapen en de meisjes gaan op zeeklas voor 5 dagen. Snif snif, wat zal het hier stil zijn.

 

Nu ga ik mijn placeren in mijn zetel met een goed boek, iets om te drinken.... en dit voor de rest van de avond.

 

Voor iedereen prettige avond en geniet van de laatste uren van het weekend

 

19:39 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.