15-05-07

geen titel

Hoi,

 

Voor de titel had ik niet echt inspiratie.... kan dus ook eens gebeuren.

 

Er is eigenlijk vanalles gebeurd.  Zondag op het schoolfeest kreeg ik te horen dat er twee leerlingen van de school hun papa hadden verloren.  Blijkbaar was die meneer de dag ervoor begraven. Eigenlijk was ik daar nogal ferm van geschrokken en dat heeft voor mij toch een domper op de schoolfeestvreugde gezet. Ik heb het toch wel een paar dagen moeten laten bezinken. 

De ene dag staan we als mama 's samen aan de schoolpoort te praten, de volgende week staat die mama er alleen voor.

 

Ik heb deze middag heel kort met de mama gesproken en zij heeft het best wel moeilijk. Je zou voor minder.   Ik wens haar bij deze heel veel sterkte en als ze mij nodig heeft, weet ze me wel te vinden.

 

Vandaag was er dan weer goed nieuws te rapen. Een van de medegenootjes in adoptieland heeft vandaag een toewijzing van een ethiopisch zoontje gekregen.  Het is toch super. Maar toen ik haar mailtje kreeg, zat ik hier met de tranen in mijn ogen. Het is zo herkenbaar en o zo leuk. Er zouden vier toewijzingen geweest zijn, dus bij deze : "proficiat aan alle mama's en papa's, hopelijk mogen jullie vlug richting Ethiopië"

 

Abigail is deze avond gaan dansen. Ze zijn volop aan het repeteren voor hun dansnamiddag ergens eind juni.  Abigail vindt het super dat ze op het podium mag staan.  We zullen maandag onze kaarten al maar reserveren, zodat wij op de eerste rij kunnen gaan zitten.

 

Morgen doen wij mee aan de gezinsquiz. Ben superbenieuwd hoe we het gaan doen. Maar wij krijgen versterking van Abigail en Mistir, dat kan niet fout lopen.  Hoop alleen dat ze niet te moe zijn.

 

Donderdag gaan we eerst naar de kerk om daar hun klasgenootjes die hun communie doen te verrassen.  Voor hun vriendinnetjes en voor Abigail haar vriendje nemen we bloemetjes mee.  Die gaan we morgen kopen.  Na de mis gaan we gaan brunchen op school.  Samen met de opa en oma's. Ben dus benieuwd, maar klinkt in  ieder geval heel lekker.

 

We moeten trouwens morgen nog schoenen gaan kopen.  Was ik eingelijk een beetje vergeten; Maar ben hier in de buurt in de schoenwinkel gaan kijken en er is nog heel wat keuze.  Ze zullen allicht grijze schoentjes of sandalen moeten kiezen. Moet wel een beetje op hun kleren passen.

 

Ik ga nu nog wat strijken, want hier ligt echt wel een bergje te wachten.  (boe,boe arme ik).  Morgen als de kindjes naar school zijn, ga ik poetsen en dan mag het lange, liefst zonnig weekend beginnen.

 

Allé, maar er allemaal maar een gezellig avond van.

 

Groetjes,

 

 

19:49 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

EN EN EN Hoe is de Quiz afgelopen???

Hopelijk heb je nog schoenen gevonden;-)

Gepost door: François, Nicole, kinderen & broertje Addis | 17-05-07

De commentaren zijn gesloten.