17-05-07

ontbijtbuffet

Hallo allemaal,

 

Gisteren ben ik dus met mijn dametjes nog op stap geweest. En ja, ik heb nog schoenen kunnen kopen.  En weet je, ze waren aan de helft van de prijs. Wij hadden dus geluk.  Onderaan zien jullie een foto van de meisjes.  Op een ervan kunnen jullie de schoenen bewonderen.

 

Ik wil op die manier wel blijven winkelen met mijn dochters. Ze hadden op een paar seconden de schoenen gekozen en we hadden ook direct de juiste maat.  Op vijf minuten hadden zij gekozen en ik betaald. 

 

Gisterenavond zijn we dus ook nog naar de kwis geweest.  We zijn niet laatste geëind, dat is ook al iets. Om precies te zijn, we waren de zesde laatste (op 19 ploegen). Valt dus nog mee.  We lagen wel veel te laat in ons bed. Vooral voor de meisjes.

 

En wie denkt dat ze dan lang slapen, heeft het mis. Ik werd om 5 na 7 gewekt door iemand die heel lief over mijn kaken streelde.  Leuk om zo wakker gemaakt te worden... ik ga dus niet lastig doen over het uur.  Abigail is bij mij in bed gekropen en heeft me dan beladen met zoenen.  Mistir stond aan de deur ons een beetje op te jagen, want we zouden te laat zijn in de kerk. Tja...

 

Ik ben samen met mijn dochters naar de eerste communiemis van hun klasgenootjes geweest.   Zij hebben ook de bloemen kunnen afgeven.  Daarna werden we op school verwacht voor het ontbijtbuffet.

 

Dit was eigenlijk wel super. Er was heel veel keuze uit koffiekoeken, er waren sandwiches en heel veel kaas.  Dit is op zich wel een heel goed idee van de school, in plaats van de traditionele receptie op veel scholen.  Het was er bovendien heel gezellig, en de kinderen wisselden hun foto's uit.  De oma's en opa mochten ook mee.

 

Rond 12.30 uur waren we terug thuis. Oma van de paffertjes, de andere oma en de opa zijn nog een tijdje gebleven. De oma van de paffertjes heeft nog spelletjes gespeeld met mijn meisjes.  Ik denk dat ze het best wel leuk vonden.

 

Morgen zal ik niet schrijven. Na de middag moet ik werken en 's avonds ga ik naar Deep Purple (bedankt aan de milde schenker van de kaart)

 

Tot zaterdag .... en nu de foto's

 

DSCF0861kl
mooihoofdjeskl

18:36 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat zag dat duo er PRACHTIG uit zeg!!!

Liefs
Nicole

Gepost door: François, Nicole, kinderen & broertje Addis | 18-05-07

De commentaren zijn gesloten.