22-05-07

ziek

Hallo,

 

Ik wou gisteren nog even op mijn blog schrijven, maar helaas, helaas..... na mijn heel interesante studienamiddag, ben ik net iets te lang blijven nakaarten met een aantal collega's. 

 

Ik kwam dus thuis, toen het bijna bedtijd was voor de meisjes.   Mistir lag in de zetel onder een dekentje.  Veel te stil naar haar doen.  Ze vertelde dat ze zich een beetje moe voelde.  Kan gebeuren, zeker.

 

Maar toen ze in bed lag, heeft ze de hele nacht liggen hoesten.  Niet te doen. Wat ik ook probeerde, hoestsiroop, etherische olie, water drinken...... het hoesten bleef.

 

Tussen slapen, wakker worden van het hoesten, lag ik een oplossing te bedenken voor het geval Mistir niet naar school kon.  Ik moest zeker gaan werken, John heeft de vroege, dus die is weg tegen dat wij opstaan.  HIj kan ook moeilijk Mistir wakker maken om te zien of ze wel naar school kan.

 

Tegen dat mijn wekker afliep, had ik toch een paar ideeën.  Met mijn wallen onder mijn ogen, ging ik naar beneden. Gevolgd door Mistir die er ook wat oogcrème kon gebruiken.  Maar Abigail was hier de vrolijkheid zelve.  Ze vond het tof dat Mistir niet had liggen hoesten, jaja 't is een goed slaperke, ons Abigail. 

 

Maar ons Mistir is een sterke.  Ze wou naar school en ze zou zich niet laten tegenhouden door wie dan ook.  Zo kennen we haar...... Ik heb toch maar vlug in haar schoolagenda een berichtje voor de juf geschreven. Als Mistir ziek, of moe, werd, mocht ze me bellen.

 

Maar geen telefoon. Maar de brooddoos van Mistir was vanavond nog evenvol als toen wij ze deze morgen in haar boekentas stopte.   Het avondeten lukte ook niet echt.  Maar ondertussen liggen ze in bed, en ik hoor haar niet hoesten.  Duim, duim, duim, dat ze zich morgen veel beter voelt.  Een nachtje goed slapen, kan wonderen doen.

 

Voor de rest niet veel te melden.  Ik heb een nieuwe link bijgevoegd. Alain en Ilse hebben vorige week een toewijzing van een zoontje Semeon gekregen. Jullie kunnen hun verhaal volgen als jullie de link aanduiden.

Ik hoop voor hen dat ze hun zoontje vlug mogen gaan afhalen. Ik ga ook nog extra duimen voor een aantal mensen die kans maken om deze week ook (opnieuw) papa en mama te worden. 

 

Groetjes en tot later.

21:49 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt Bedankt om te duimen. De zenuwen gieren door ons lijf maar we houden vol ;o)
Hopelijk is Mistir vlug de oude! Ja goed doorslapen kan wel eens helpen. Misschien een kombinatie van verkoudheid en oververmoeidheid? (onze kids beginnen ook te hoesten als ze wat verzwakt zijn)
Groetjes

Gepost door: Tania | 22-05-07

De commentaren zijn gesloten.