23-05-07

Hiep hiep hoera

En we drinken er eentje op... nu maak ik jullie nieuwsgierig zeker.

 

Dan moet je eens op de website van Nicole en François gaan kijken. Ze hebben vandaag het verlossende telefoontje van Ray of Hope gekregen (Voor de leken, zij kregen hun toewijzing.

 

nu klikt iedereen hier weg.   Kan ik ondertussen toosten.

 

Van de hele bende hier willen we trouwens iedereen die vandaag een toewijzing kreeg, proficiat wensen. 

 

 

 

Hier op hun thuisfront is er niet echt veel gebeurd. Ik begin met het slechte nieuws... er ligt er hier weer eentje te hoesten. Nu is Abigail aan de beurt. Hoop dat dit weer geen slapeloze nacht wordt.  Zou de derde keer zijn deze week en dat is toch niet echt bevorderlijk voor mijn humeur.

 

De meisjes waren anders wel heel vrolijk.  Blijkbaar hadden ze een leuke voormiddag op school gehad.  En hadden ze een hele goede toets gemaakt. Abigail zou alles juist hebben en Mistir maar twee foutjes. We moeten echter tot vrijdag wachten om hun resultaat te zien.  Dan krijgen ze hun toetsen mee op te ondertekenen.

 

Morgen gaan ze zwemmen en deze keer gaan ze naar het openluchtzwembad. Dit is blijkbaar voor hen super.  Ik vermoed dat dit komt omdat ze dan veel langer in het water zijn. Het zwembad ligt maar op een paar honderd meter van school. Het binnenzwembad is een verplaatsing met de bus van zo'n 10 km. 

 

Abigail is hier trouwens in een heel vrijgevige bui. Mistir heeft haar winx-kussen gekregen en mag het een tijdje in haar bed laten liggen. Bovendien heb ik van iemand kleren gekregen. Doordat Mistir hele lange benen heeft, passen de broeken, rokjes en kleedjes niet. Maar Abigail heeft alle t-shirts en topjes mooi verdeeld.  Er bleef echter een t-shirt van K3 over. En die heeft Abigail spontaan aan Mistir gegeven toen ze terugkwam van haar atletiektraining.  Ik vond het superontroerend.  Echt waar.  En Mistir gaf Abigail een superknuffel. Wat kan het leven toch mooi zijn. 

 

Ik ga nu naar Emma gaan kijken. Geniet van jullie avondje.

 

Groetjes,

 

21:37 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik had het goede nieuws al gelezen. Schitterend hé! Maar nu zal het bij hen wel enorm kriebelen tot augustus... spannend!!!

En hopelijk verdwijnen de hoestbuien thuis snel!

Maak er nog een mooie donderdag van,

groetjes!

Gepost door: Isabel | 24-05-07

De commentaren zijn gesloten.