24-05-07

Help

Dacht ik deze morgen na een telefoontje van mijn vader. Niet dat hij iets ergs te melden had, enkel dat het zondag gaat regenen. 

 

Zondag geven we een feestje voor het lentefeest van Abigail en Mistir.  Dit zou doorgaan in de tuin van de grootouders.  Voor de kinderen huren wij een springkasteel.  Maar als we Frank en Sabine mogen geloven, gaat het zondag dus af en toe regenen, en bovendien maar 14 graden warm zijn. Dit is iets te fris om in de tuin in tenten te gaan zitten. 

 

Dus gingen we op zoek naar een noodplan.  We konden een zaaltje van een vriend gebruiken, alleen kunnen de kinderen niet buiten.  Maar toen had mijn zusje een geweldig idee. Wij mogen haar garage en huis gebruiken. En dan kan het springkasteel toch komen.  Supersuperbedankt zusje.  

 

Dus het feestje kan doorgaan.  Mijn dag kan niet meer stuk.

 

Ik ben hier aan de laatste voorbereidingen bezig. Nog een aantal spulletjes klaarzetten. De meeste boodschappen zijn gedaan. Morgen nog eens alles overlopen en dan inladen en wegwezen.

 

Ik heb deze avond ook Mistir haar vlechtjes losgemaakt.  Het ging vrij moeilijk. Morgen mogen haar haartjes eens volledig los blijven en zaterdagnamiddag zal ik haar een nieuw kapsel geven.  Ik weet nog niet hoe ik het ga doen. Het blijft een verrassing.

 

Vanavond zijn ook Gerty en Tabitha vertrokken om hun dochters te halen in Ethiopie. Wij zullen zeker eens aan hun denken. Wie hun verhalen wil volgen, de links staan hiernaast.

 

En nu ga ik mij een lekkere tas koffie uitgieten en daar echt van genieten.  Ik hoop trouwens dat ik vanacht goed kan slapen. Neen, Abigail heeft mij niet wakker gehouden door het hoesten.  Neen, ze zijn hier in de buurt aan een weg aan het werken. En het moet af, gevolg ze blijven heel lang doorwerken (minstens tot 23.00 uur en om 5 uur zijn ze opnieuw begonnen).  Ik zal wel zien.

 

Allée mijn koffie staat te wachten.

Tot morgen

 

20:09 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dag Angelique,

Bedankt om de vermelding van ons zoontje!

Oei, zondag regen?
Hopelijk moeten jiullie het noodplan niet raadplegen!!!

Geniet van je koffie
Knuf,
Nicole

Gepost door: François, Nicole, kinderen & Matiz Behoney | 24-05-07

ik hoop dat de zon toch nog schijnt

Gepost door: ilse | 25-05-07

groot feest hoi ik wens jullie morgen een geweldig fijn feest

Gepost door: oma els | 26-05-07

De commentaren zijn gesloten.