28-05-07

lentefeest

deurtanteklein

 

Dank je wel, tante Silvia, Nonkel Pascal, Alessandro en Kyana... Omdat we in jullie huis en tuin ons feestje mochten vieren. En bedankt voor de leuke versiering.

Abigail en Mistir

 

 

Hey iedereen,

 

Een beetje slaperig zit ik hier achter mijn pc.  Maar we hebben een leuk feestje gehad. En de weergoden waren ons gunstig gezind. Voor iedereen die meeduimde voor goed weer, de duimen hebben geholpen.

 

Om 11.00 uur was de meneer met het springkasteel bij mijn zus, dus tegen dat we aankwamen konden de kinderen springen.  Ondertussen konden wij de tafels klaarzetten en een beetje organiseren... waar zetten we het drinken, waar het eten,....

 

Een uurtje later waren we klaar. En weet je, toen hebben wij ons ook een beetje uitgeleefd op dat springkasteel. Een beetje ontladen..... maar 't was superleuk. 

 

Rond 16.00 werden onze bezoekers verwacht en iedereen kwam zo goed als samen binnen.   De kinderen kregen hele leuke cadeautjes en hele mooie ballonen (met dit laatste hebben ze zich vandaag al super geamuseerd, zo'n grote ballonen hebben ze eigenlijk nog niet gehad, en ze hebben ontdekt dat ze er kleine poppetjes kunnen aanhangen die dan precies in een luchtballon zitten). 

 

Tussen het eten en drinken door, waren de kinderen de hele tijd op het springkasteel.  Ze zijn allemaal heel braaf geweest, we hebben ze ook niet veel gezien.

 

Om kwart voor negen begon het te regenen, maar hier hebben wij weinig last van gehad.  Het laatste uurtje dat het springkasteel erstond, waren het vooral de grote kinderen die er op stonden.  Ze kwamen het springkasteel om kwart voor tien halen en dat vond ik wel jammer, bovendien was het kasteel heel nat.

 

Rond 10.00 uur waren de meeste mensen naar huis en konden wij beginnen aan het opruimen.  Met mijn zus, schoonbroer, ouders, nog een vriend en wij ging dit eigenlijk heel vlot. Rond 23.00 uur konden wij naar huis rijden.  Ik vond het een superleuk dagje.  De kinderen hebben zich goed geamuseerd met hun vriendjes, en dat was toch de bedoeling

 

Bedankt voor de mensen die naar het feestje gekomen zijn, voor cadeautjes, centjes, kaartjes, felicitaties.....Superbedankt

De foto's komen nog. Maar doordat ik het heel druk had met eten klaarzetten, drank klaarzetten, bedienen,.... heb ik geen tijd gehad om foto's te maken. Maar onze nonkel pascal zal zijn foto's doorsturen. 

 

Groetjes,

 

 

14:17 Gepost door ikke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat klonk wel een supergezellige bedoening!
Gelukkig niet teveel regen!!!

En zo'n leuke versiering, echt mooi gedaan!

Gepost door: Isabel | 29-05-07

Knap Echt heel knap gedaan die voetjes ! Heel erg mooi.
Groetjes,
Greet

Gepost door: Greet | 29-05-07

De commentaren zijn gesloten.